Nea Radio

Håndball:

Selbu J-16 med pangstart

Foto: Privat

I helgen var det fullt kjør i toppserien for J-16. Laget fra Selbu tok 6 poeng av 6 mulige.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 29.09.2020 kl 11:16

Det er 12stk J-16 lag fra hele regionen har kvalifisert seg til spill i denne serien. Selbus J-16 lag startet på best mulig måte og tok like så godt med seg alle poengene som ble delt ut i løpet av helgen.

Selbu startet med bortekamp fredag i Trondheims storstue, Trondheim spektrum. Der møtte de Sverresborg. Selbu innkasserte helgens første 2poenger i en solid 15-29 seier.

To strake på hjemmebane

Lørdag og søndag var det hjemmekamper mot henholdsvis Rapp og Skaun.

Lørdag var det Rapp som skulle få merke Selbu sin vinnervilje og måtte ta med seg et 25-19 tap hjem fra Selbu. Søndag var det klart for et nytt oppgjør, denne gangen var det Skaun som sto på motsatt banehalvdel også de måtte dra fra Selbu med tap i sekken. Selbu ga seg ikke før det til slutt sto 21-12.

Neste helg er det igjen mulighet for å se jentene i spill, i lokalseriekamp kl. 12.00 i Selbuhallen Selbu2 - Klæbu2, før det blir ny toppseriekamp borte mot Ranheim kl. 18.00

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...