Nea Radio

Selbu bra - men serielederen best

Odd Erik Garberg scoret reduseringen for SBK. Foto: Per-Erik Ofstad

5div: Selbu tapte 1-2 hjemme mot serieleder NTNUI2

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.06.2018 kl 23:36

Selbu hang relativt godt med i den første omgangen mot den soleklare lederen av avdelingen. Første halvdel av omgangen blir forholdsvis sjansefattig, med to lag som tar og føler på hverandre. Selbu har god kontroll defensivt, og løper mye for å stenge rom. Utover i omgangen løsner mønsteret opp noe, og begge lag skaper brukbare sjanser. På tross av at hjemmelaget ikke klarte å få mange av sine avslutninger på mål, hadde de flere muligheter som med noe tur kunne endt i nota. Begge lag gikk til pause uten nettkjenning.

Selbu - NTNUI2

Resultat: 1-2 (0-0)
Målscorere: Lasse Frigstad, Magne Syljuåsen, Odd Erik Garberg
Kveldens Variant: Håkon Gullbrekken håpløst trent, og må som ventet ut med krampe.

Kapteinen ut med skade

-Det ser ikke så bra ut, jeg tror kanskje det er et brudd i stortåa. Det sier Nytrø om skaden Ole Garberg pådro seg midtveis i den første omgangen. Nytrø tror Garberg pådro seg skaden når han skulle blokkere et skudd, og mener kapteinen var svært uheldig.

Tyngre i andre omgang

Andre omgang blir vesentlig tyngre for Selbu. Hjemmelaget blir springende mye i mellom ballsikre spillere fra NTNUI, og mister etterhvert noe av energien i spillet. Hovedtrener Vegard Nytrø håpte at Selbu skulle klare å holde mer på kula. 10 minutter ut i omgangen tar NTNUI 2 ledelsen ved Lasse Frigstad. I den påfølgende perioden presser bortelaget hardt, og Magne Syljuåsen øker etterhvert ledelsen til 0-2 etter vakkert spill.

En skadefri Peder Mæhle Uglem er en fin tilvekst til laget. Foto: Per-Erik Ofstad

Øynet håp

Med i underkant av 10 minutter igjen får Selbu indirekte frispark inne i bortelagets sekstenmeter etter et tilbakespill. Frisparket durer innbytter Odd Erik Garberg i lengste hjørne, og tenner et lite håp for hvittrøyene. I de påfølgende minuttene prøver Selbu å få til en sluttspurt, men sliter med å bryte igjennom forsvaret til studentene fra NTNU. Dermed endte Selbu uten poeng, og må istedenfor se frem mot ny kamp neste helg. Da venter en tur til Åfjord.

-Åfjord er litt som oss, varierer mye. Det blir en helt åpen fotballkamp forklarer Nytrø.

Nytrø om tap mot NTNUI 2

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...