Nea Radio

Selbu BK avsluttet god sesong med tap

Begynner vi å se konturene av et potensielt fjerdedivisjonslag i Selbu? Foto: Per-Erik Ofstad

5 div: Selbu avsluttet sesongen på femteplass, og unngikk realt nedrykksdrama.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Målsetninga for nyopprykkede Selbu BK denne sesongen var å holde plassen i 5. divisjon. Det klarte SBK med glans.

Tapte årets siste kamp

Søndag tapte Selbu i sesongavslutningen mot et kraftig forsterket Strindheim 2 på Selbu Kunstgress. Odd Erik Garberg og Vegard Kjøsnes sendte et effektivt hjemmelag opp i 2-0 etter 25 minutter. Men, Strindheim 2 som spilte for å holde plassen kom fryktelig sterkt tilbake. Slitne Selbu-spillere slapp inn et mål før pause, og to mål etter hvilen. Offensivt var ikke Selbu effektive nok de siste 65 minuttene. Scoringene ved Mantas Petruska, Ola Brustad og Robin Høyem gjorde at kampen endte 2-3 i favør av Strindheim. Seieren kunne sikret fornyet spill i divisjonen for Strindheim, men tabellnabo Hegra spolerte festen med et sterkt uavgjortresultat hjemme mot Malvik.

Jevnt i nedrykksstriden Foto: Skjermbilde: MinFotball

Godkjent sesong

Selbu bør være fornøyd med femteplassen. De er 15 poeng fra nedrykk, men har samtidig 27 poeng opp til beste lag, NTNUI 2. Likevel har Selbu vist ved flere anledninger denne sesongen at de kan være med å kjempe helt i toppen av divisjonen dersom utviklingen fortsetter. Med alle spillerne tilgjenglig har laget en solid kamptropp. Dessuten, har de yngre spillere har vist denne høsten at Selbu kan bli et spennende lag å følge i årene fremover. Konklusjonen er uansett at laget har tatt store steg de to siste sesongene under Vegard Nytrøs ledelse.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...