Nea Radio

Selbu avsluttet med tap på hjemmebane

Kun et mål bak til pause. Foto: Per-Erik Ofstad

2div: Selbu tapte sesongens siste hjemmekamp 28-32 mot Utleira.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.03.2018 kl 00:29

-Jæklig surt å avslutte på hjemmebane med tap. Det sier trener Gørlin Matheson Stokke etter tap mot tabellnabo Utleira. Etter seier og tap forrige helg mot henholdsvis Aker 2 og Nordstrand hadde Stokke lyst på seier i siste hjemmekamp.

Høyt tempo

Tempoet var høyt i Selbuhallen onsdag kveld. Scoringene kom til tider tett som hagl, og kveldens speaker Svein Ove Dyrdal hadde sin fulle hyre med å annonsere målscorere. Utleira havnet tre mål foran etter ti minutter, men Selbu klarte å redusere bortelagets ledelse til 17-18 inn mot sidebytte. Selbu spilte godt de første ti minuttene av andre omgang, men etter en dårlig periode midtveis i omgangen ble det klart at poengene nok ikke skulle forbli i Selbuhallen denne kvelden.

Tekniske feil ble ødeleggende

Ved kampslutt sto det 28-32 på måltavla. Stokke påpeker at de tekniske feilene ble for mange, og at det ikke går ustraffet hen på dette nivået. Selbu klarte ikke å demme opp for gode kantavslutninger fra Utleira og kastet bort ballen alt for ofte på veg fremover. Anne Beate Stokke og Mali Ingeborg Vollan Marstad ble toppscorere med ni mål hver.

Anne Beate Stokke var banens beste spiller for Selbu. Foto: Per-Erik Ofstad

Overgår egne forventninger

Etter kampslutt takket leder i Selbu IL Håndball Bård Inge Kjelstad hjemmepublikumet, spillerne og apparat for en flott sesong. Hovedtrener Stokke roser fansen som har levert både på hjemme- og bortebane denne sesongen. Spillerne selv hyllet Svein Ove Dyrdal og Turid Kvello for sin innsats gjennom mange år for klubben. Nå gjenstår kun to kamper denne sesongen borte mot Volda og Bergsøy. Mye tyder på at Selbu denne sesongen overgår egne forventninger med god margin, og plasserer seg på øvre halvdel av tabellen.

Turid Kvello var blant de som fikk en liten hyllest denne kvelden. Foto: Per-Erik Ofstad

Gørlin etter tap mot Utleira

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...