Nea Radio

Nea Radio

Selbu avsluttet med tap på hjemmebane

Kun et mål bak til pause. Foto: Per-Erik Ofstad

2div: Selbu tapte sesongens siste hjemmekamp 28-32 mot Utleira.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.03.2018 kl 00:29

-Jæklig surt å avslutte på hjemmebane med tap. Det sier trener Gørlin Matheson Stokke etter tap mot tabellnabo Utleira. Etter seier og tap forrige helg mot henholdsvis Aker 2 og Nordstrand hadde Stokke lyst på seier i siste hjemmekamp.

Høyt tempo

Tempoet var høyt i Selbuhallen onsdag kveld. Scoringene kom til tider tett som hagl, og kveldens speaker Svein Ove Dyrdal hadde sin fulle hyre med å annonsere målscorere. Utleira havnet tre mål foran etter ti minutter, men Selbu klarte å redusere bortelagets ledelse til 17-18 inn mot sidebytte. Selbu spilte godt de første ti minuttene av andre omgang, men etter en dårlig periode midtveis i omgangen ble det klart at poengene nok ikke skulle forbli i Selbuhallen denne kvelden.

Tekniske feil ble ødeleggende

Ved kampslutt sto det 28-32 på måltavla. Stokke påpeker at de tekniske feilene ble for mange, og at det ikke går ustraffet hen på dette nivået. Selbu klarte ikke å demme opp for gode kantavslutninger fra Utleira og kastet bort ballen alt for ofte på veg fremover. Anne Beate Stokke og Mali Ingeborg Vollan Marstad ble toppscorere med ni mål hver.

Anne Beate Stokke var banens beste spiller for Selbu. Foto: Per-Erik Ofstad

Overgår egne forventninger

Etter kampslutt takket leder i Selbu IL Håndball Bård Inge Kjelstad hjemmepublikumet, spillerne og apparat for en flott sesong. Hovedtrener Stokke roser fansen som har levert både på hjemme- og bortebane denne sesongen. Spillerne selv hyllet Svein Ove Dyrdal og Turid Kvello for sin innsats gjennom mange år for klubben. Nå gjenstår kun to kamper denne sesongen borte mot Volda og Bergsøy. Mye tyder på at Selbu denne sesongen overgår egne forventninger med god margin, og plasserer seg på øvre halvdel av tabellen.

Turid Kvello var blant de som fikk en liten hyllest denne kvelden. Foto: Per-Erik Ofstad

Gørlin etter tap mot Utleira

Siste nytt i Selbu/Tydal Vis flere

Åpning av nybrua på Årsøya

Åpning av nybrua på Årsøya

Klokken 12 mandag var det klart for offisiell åpning av den nye brua over til Årsøya, og det var både store og små som hadde tatt turen for å bivåne den høytidelige åpningen.

Vellykket teater helg på Brekka

Vellykket teater helg på Brekka

Rundt 300 personer har i helga vært på Brekka barnas bygdetun i Tydal og sett sommerteater, og for de som fortsatt ønsker å se det, er det visst ikke for seint.

Kontroll på brannen i Selbu

Kontroll på brannen i Selbu

Nødetatene har kontroll på brannen i Selbu.

Bransjesamling om snøscooter

Bransjesamling om snøscooter

Næringsforeninga i Tydal hadde invitert til bransjemøte for å diskutere fremtiden til scooterløypene i kommunen.

Atle Engan slutter som leder i Holtålen Snøscooterklubb

Atle Engan slutter som leder i Holtålen Snøscooterklubb

Årsaken er Fylkesmannens oppheving av kommunestyrets vedtak i saken om Gauldalsløypa.

Kommunestyret i Holtålen behandlet Gauldalsløypa

Kommunestyret i Holtålen behandlet Gauldalsløypa

Se video av behandlinga her.

Siste nytt i Sport Vis flere

Eggen hyllet med tre poeng

Eggen hyllet med tre poeng

Flott statue, glimrende spill, men under middels oppmøte til Eggens festaften.

Svevde til himmels

Svevde til himmels

Det var duket for høye svev og unike triks når André Villa tok turen til Hell RX

Dramatikk på pallen i Hell RX

Dramatikk på pallen i Hell RX

Flere juryavgjørelser endret utfallet

Vellykket debut på hjemmebane

Vellykket debut på hjemmebane

Morten Asklund fra Soknedal sto lørdag på startstreken i RX2-klassen under helgas VM-runde i rallycross på Lånkebanen, og det gikk bedre enn forventet. Både sjåfør og teamsjef var godt fornøyde da de møtte oss lørdag ettermiddag.

Inspirert av Senna

Inspirert av Senna

Den brasilianske formel 1-legenden Ayrton Senna har inspirert Frank Dyrendal fra Trondheim helt siden han var liten gutt, noe som kommer tydelig frem om man studerer bilen han og sønnen Ole Ayrton kommer kjørende med.

Førprat med Thor og Gunnar

Førprat med Thor og Gunnar

Speakerne forventer god stemning og jevn konkurranse i rallycross-VM

Vi har tatt tempen på stemningen og forventningene sammen med VM-veteranene før det braker løs med VM-runden på Lånkebanen i helgen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...