ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Seks pågrepet etter cannabisaksjon i Holtålen

Seks personer er pågrepet og ytterligere fem personer er etterlyst etter at politiet aksjonerte mot et hus i Holtålen kommune hvor det ble avdekket cannabisproduksjon. Foto: Politiet.

Seks personer er pågrepet og ytterligere fem personer er etterlyst i forbindelse med en politiaksjon som avdekket cannabisproduksjon i et hus i Holtålen kommune.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 02.03.2022 kl 12:07

ANNONSE
Annonse

– 14.02.22 ble det avdekket cannabisproduksjon i et hus i Holtålen kommune. Politiet ble tipset om unormal aktivitet i området og dette førte til at politiet tok seg inn på adressen og avdekket de straffbare forholdene, sier seksjonsleder Per Christian Stokke i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Den videre etterforskning har avdekket en adresse i Melhus kommune hvor det også foregikk produksjon av cannabis. Disse to beslagene sees i en sammenheng sier politiet.

– Det ble pågrepet 6 personer i den innledende fasen av etterforskningen, 5 personer ble varetektsfengslet og en person ble løslatt etter avhør. I tillegg er 5 personer etterlyst i Norge, alle disse siktet i de to sakene. Dette betyr at det totalt er siktet 11 personer, sier Stokke videre.

De er alle siktet etter Straffeloven § 231 første ledd, jf. straffeloven § 15 for ulovlig å ha tilvirket narkotika.

En av politiets hypoteser er at dette er en organisert produksjon av cannabis og mengden tilsier at dette er produksjon for videresalg.

– Politiet ønsker ikke å gå inn i detaljer i etterforskningen på dette tidspunkt, dette gjelder både kvantum beslaglagt narkotika, utover at dette er en grov narkotikaforbrytelse, og detaljer rundt de siktedes forklaringer, sier Stokke.

Nøkkelord

ANNONSE