Nea Radio

Ålen

Seier nummer seks på rad

MANGE SLIKE BILDER: Full poengfangst nok en gang for Ålen. Foto: Per Magne Moan

Inntar nå andreplassen på tabellen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.12.2019 kl 01:55

HÅNDBALL: TrønderEnergi-Serien 4. Divisjon Kvinner 02 HOVET: Ålen - Svorkmo/Noi 25-17 (11-9)

Ny seier og nye to poeng til Ålen etter lørdagens oppgjør mot Svorkmo/Noi. Ålentrener Mats Sigvartsen sier dette var et av lagene Ålen slet mot i fjor, og som i likhet med lørdagens hjemmelag, da rykket opp til 4. divisjon.

Oppskriftsmessig

Kampen startet, som den så ofte har gjort denne sesongen for Ålen, med en jevn førsteomgang.

– Vi klarer ikke helt å leses angrepsspillet deres i første omgang, sier Sigvartsen som er godt fornøyd med at Ålen nok en gang tar en klar seier.

Forsvaret er ålens sterkeste side, men angrepsspillet sitter også til tider meget bra. Foto: Per Magne Moan

I andre omgang gikk det over fem minutter før hjemmelaget satte sitt første mål. Bortelaget imponerte heller ikke videre i denne perioden, med kun et mål - da satt inn av utflyttet ålbygg Kristin Austheim Krogstad.

Det var kampens toppscorer, Maren Søtvik Høistad som tok ansvar og scoret ålens første mål etter hvilen. Dette virket som en vitamininnsprøytning på resten av laget. Målene haglet inn og keeper Lene Lyngstad Grønli stengte samtidig målet.

Drøye fem minutter senere viste resultattavla 17-10.

TO AV DE YNGSTE: Kaja Grytbakk og Tea Trondsethås er to av spillerne som har kommet opp fra aldersbestemte lag denne sesongen, og som til de grader har klart overgangen.

Nå blir det tøffere

– Nå har vi igjen de fire vanskeligste lagene i denne gruppa. Men vi har fått en god start og det er bra for selvtilliten. Vi gleder oss virkelig til fortsettelsen, sier treneren.

Maren Søtvik Høistad ble hjemmelagets toppscorer Foto: Per Magne Moan

Toppscorer for Ålen ble Maren Søtvik Høistad med seks fulltreffere, etterfulgt av Anette Solbakken med fem og Tea Trondsetås med fire mål.

Ålen klatrer på tabellen og ligger nå på andreplass med 12 poeng på fem kamper.

Øverst troner NTNUI Håndball 2 med 16 poeng på åtte kamper.

Neste oppgjør er borte mot Frøya, søndag 8. desember.

Hør intervju med ålentrener Mats Sigvartsen her:

Kristin Bendos har vært med i mange år og synes håndball fremdeles er veldig artig. Foto: Per Magne Moan

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...