Nea Radio

Nea Radio

Se vinnerne av RBK-billetter her

Bare for å ha sagt det: No e du i RBK-land! Væresletta, torsdag 24. august. Foto: Hroar Wold Nordhaug

I dag delte Nea Radio ut eksklusive billetter til kveldens kamp på Lerkendal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.08.2017 kl 10:55

Det er utsolgt på Lerkendal foran kveldens returoppgjør mellom RBK og Ajax, men Nea Radio hadde billetter i dag! Lyttere og lesere ble utfordret til å komme med forslag til vinnere, og mange ble nominert. Faktisk over 400 personer tilsammen. De heldige vinnerne ble:

Ole Ingebrigt (8 år)
Nominert av Nina Oline Kjøsnes, nominasjonen lød som følger: "Ønsker at min sønn Ole Ingebrigt på 8 år får billetter til kampen i kveld, han har meldt seg på som maskot men har ikke fått noen tilbakemelding på at han er tatt ut til det. Han ønsker seg virkelig på Lerkendal i kveld!"

Bestemor til Aili
Nominert av Aili Kristin Somby Eidebakk, nominasjonen lød som følger: "E kunna tenke meg at bestemor får reise på Lerkendal med en valgfri person 😊 hun trenger en liten pause fra hverdagen og hun elsker fotball og Rosenborg 😊"

Begge to vinner 2 billetter hver. Billettene kan hentes i billettluka på Lerkendal!

50/50?

- Vi stiller med den beste troppen vi har hatt så lenge jeg har vært her, uttaler RBK-trener Kåre Ingebrigtsen. Han mener sjansene for seier er 50/50. Kampen starter klokka 20.45.

RBK på Væretrøa

Ingen tvil om at du er i RBK-land.
Et uthus på Væretrøa har iallefall fått nytt tak!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...