ANNONSE
Annonse

SBK sikret et poeng i målkalas

Lars Garberg utlignet til 5-5 like før slutt med et innlegg som gikk rett i nota. Foto: Emilie K. Græsli

5div: Poengdeling mellom Selbu og Vanvik etter 5-5 på Selbu Kunstgress.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

-Vi er ikke helt på i starten. Det sier Ketil Aas om de første minuttene av kampen mellom Selbu og Vanvik.

Sliter i innledningen, men snur til pause

Ti minutter ut i kampen fikk bortelaget æren av å åpne scoringsballet etter en corner. Det skulle bli det første av totalt ti mål på Selbu Kunstgress denne kvelden. Etter baklengsmålet klarer hjemmelaget sakte, men sikkert å koble mer grep om kampen. I andre halvdel av omgangen er Selbu det førende laget, og skaper flere brukbare sjanser. 41 minutter ut i kampen tar Vegard Kjøsnes ansvar og snur kampen med to scoringer i løpet av to minutter. Aas forteller at scoringene rett før pause gjorde pausepraten betydelig mer behagelig.

Selbu - Vanvik

Resultat: 5-5 (2-1)
Målscorere for hjemmelaget: Vegard Kjøsnes (2), Odd Erik Garberg, Dag Uglem, Lars Garberg
Kveldens variant: Et imponerende antall tilskuere prioriterte 5. divisjon over Spania-Portugal i VM. Etter kampen var det nok få som angret. Underholdningen var om mulig større på Selbu Kunstgress, selv om kvaliteten på fotball nok er noe høyere på den iberiske halvøy.

Frisk start på andre omgang

Selbu gikk rett i strupen på Vanvik etter sidebytte. Selbu skapte flere store sjanser, og burde nok scoret allerede før Odd Erik Garberg økte ledelsen til 3-1 åtte minutter ut i andre omgang. Omtrent ti minutter senere reduserte derimot Vanvik etter nok en corner. Selbu ønsket ikke å være noe dårligere, og benyttet sin neste corner til å øke ledelsen til 4-2 ved Dag Uglem.

Innbytter Odd Erik Garberg behøvde åtte minutter på banen før han økte ledelsen til 3-1 for hjemmelaget. Foto: Emilie K. Græsli

Målrike sluttminutter

-Det tok helt av utover den andre omgangen sier Aas. De siste tyve minuttene får publikum servert et hav av scoringer, og en god del dramatikk. Etter kampen har passert 70 minutter reduserer Vanvik til 4-3 på et straffespark. Bare minutter senere utligner bortelaget til 4-4 etter et innlegg. Rett før kampen entrer sitt 80. minutt snur Vanvik kampen, og går opp i ledelsen 4-5 etter et nydelig frispark fra 20 meter. Selbu klarer å mobilisere en sluttspurt, og scorer kampens tiende mål rett før kampslutt. Lars Garberg hadde tydelig hentet inspirasjon fra Alexander Tettey sine glansdager i Rosenborgtrøya, og satt et innlegg rett i mål fra høyre kant. 5-5 ble sluttresultatet til tross for at Odd Erik Garberg var nære ved å score på et frispark på overtid.

På overtid var Selbu nær ved å ta ledelsen etter at Odd Erik Garberg hamret ballen i krysstanga. Foto: Emilie K. Græsli

Tar poeng fra tabelltoeren

-Vi skal bygge videre på moralen vi viser i sluttminuttene mener Aas, samtidig som han ergrer seg over at laget slapp inn fire dødballmål. Hovedtrener for Selbu Vegard Nytrø er fornøyd med at laget putter fem baller i nota, og skaper mye offensivt. Effektivteten er god mener Nytrø. Vanvik har sammen med NTNUI 2 vist seg å være blant de bedre lagene i avdelingen, og et poeng er i grunnen bra for Selbu. Noe ergerlig er det nok likevell at ikke hjemmelaget fikk med seg alle de tre poengene, med tanke på at Selbu ved flere anledninger lå to mål foran.

Aas og Nytrø etter Vanvik

Siste nytt i Selbu/Tydal Vis flere

Litauisk vogntog står fast i Tydal - Bilberging på gang

Litauisk vogntog står fast i Tydal - Bilberging på gang

Har delvis sperret fylkesvei 705 siden onsdag ettermiddag - Ingen tar sjansen på å hjelpe.

Kaffegjesten: Martin Eriksson

Kaffegjesten: Martin Eriksson

Kaffegjesten i Nea Radio denne uka er Martin Eriksson.

- Det snør ikke spor

- Det snør ikke spor

Det er vinterferie i store deler av fylket, og mange benytter seg av fantastiske skispor. Men hvor kommer skisporene fra?....

The Voice-Jeremy gjestet lørdagssendinga

The Voice-Jeremy gjestet lørdagssendinga

Jeremy Shifflets telefon har ikke stått stille siden han opptrådte på TV fredag kveld. Hør intervjuet her!

Første solcelletak i Selbu

Første solcelletak i Selbu

I Trøndelag sjekket 25.000 husstander taket sitt for å se om de kan montere solceller, mer enn en tredobling fra året før, forteller leverandøren Otovo. Nå har Selbu fått sitt første solcelletak.

Valglista for Tydal AP er klar

Valglista for Tydal AP er klar

Tydal Arbeiderparti har avholdt sitt nominasjonsmøte. Samarbeidet med SV er over og Tydal Arbeiderparti stiller egen liste.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE