SBK sikret et poeng i målkalas

Lars Garberg utlignet til 5-5 like før slutt med et innlegg som gikk rett i nota. Foto: Emilie K. Græsli

5div: Poengdeling mellom Selbu og Vanvik etter 5-5 på Selbu Kunstgress.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

-Vi er ikke helt på i starten. Det sier Ketil Aas om de første minuttene av kampen mellom Selbu og Vanvik.

Sliter i innledningen, men snur til pause

Ti minutter ut i kampen fikk bortelaget æren av å åpne scoringsballet etter en corner. Det skulle bli det første av totalt ti mål på Selbu Kunstgress denne kvelden. Etter baklengsmålet klarer hjemmelaget sakte, men sikkert å koble mer grep om kampen. I andre halvdel av omgangen er Selbu det førende laget, og skaper flere brukbare sjanser. 41 minutter ut i kampen tar Vegard Kjøsnes ansvar og snur kampen med to scoringer i løpet av to minutter. Aas forteller at scoringene rett før pause gjorde pausepraten betydelig mer behagelig.

Selbu - Vanvik

Resultat: 5-5 (2-1)
Målscorere for hjemmelaget: Vegard Kjøsnes (2), Odd Erik Garberg, Dag Uglem, Lars Garberg
Kveldens variant: Et imponerende antall tilskuere prioriterte 5. divisjon over Spania-Portugal i VM. Etter kampen var det nok få som angret. Underholdningen var om mulig større på Selbu Kunstgress, selv om kvaliteten på fotball nok er noe høyere på den iberiske halvøy.

Frisk start på andre omgang

Selbu gikk rett i strupen på Vanvik etter sidebytte. Selbu skapte flere store sjanser, og burde nok scoret allerede før Odd Erik Garberg økte ledelsen til 3-1 åtte minutter ut i andre omgang. Omtrent ti minutter senere reduserte derimot Vanvik etter nok en corner. Selbu ønsket ikke å være noe dårligere, og benyttet sin neste corner til å øke ledelsen til 4-2 ved Dag Uglem.

Innbytter Odd Erik Garberg behøvde åtte minutter på banen før han økte ledelsen til 3-1 for hjemmelaget. Foto: Emilie K. Græsli

Målrike sluttminutter

-Det tok helt av utover den andre omgangen sier Aas. De siste tyve minuttene får publikum servert et hav av scoringer, og en god del dramatikk. Etter kampen har passert 70 minutter reduserer Vanvik til 4-3 på et straffespark. Bare minutter senere utligner bortelaget til 4-4 etter et innlegg. Rett før kampen entrer sitt 80. minutt snur Vanvik kampen, og går opp i ledelsen 4-5 etter et nydelig frispark fra 20 meter. Selbu klarer å mobilisere en sluttspurt, og scorer kampens tiende mål rett før kampslutt. Lars Garberg hadde tydelig hentet inspirasjon fra Alexander Tettey sine glansdager i Rosenborgtrøya, og satt et innlegg rett i mål fra høyre kant. 5-5 ble sluttresultatet til tross for at Odd Erik Garberg var nære ved å score på et frispark på overtid.

På overtid var Selbu nær ved å ta ledelsen etter at Odd Erik Garberg hamret ballen i krysstanga. Foto: Emilie K. Græsli

Tar poeng fra tabelltoeren

-Vi skal bygge videre på moralen vi viser i sluttminuttene mener Aas, samtidig som han ergrer seg over at laget slapp inn fire dødballmål. Hovedtrener for Selbu Vegard Nytrø er fornøyd med at laget putter fem baller i nota, og skaper mye offensivt. Effektivteten er god mener Nytrø. Vanvik har sammen med NTNUI 2 vist seg å være blant de bedre lagene i avdelingen, og et poeng er i grunnen bra for Selbu. Noe ergerlig er det nok likevell at ikke hjemmelaget fikk med seg alle de tre poengene, med tanke på at Selbu ved flere anledninger lå to mål foran.

Aas og Nytrø etter Vanvik

Siste nytt i Selbu/Tydal Vis flere

Stugudal Rundt for 38. gang

Stugudal Rundt for 38. gang

Over 800 deltager tok turen rundt Stugusjøen i det som må sies å være drømmevær i denne drømmepåsken.

Politiet hadde kontroller i scooterløypa

Politiet hadde kontroller i scooterløypa

Ingen ulovlig kjøring verken lørdag eller søndag.

Skogbrann i Mostadmark

Skogbrann i Mostadmark

Brannen er under kontroll.

Styrt avvikling for SENFO

Styrt avvikling for SENFO

Et svært beskjedent antall av medlemmene møtte opp da Selbu Næringsforum vurderte framtida si.

Påskeåpent hos Selbu Folkebibliotek

Påskeåpent hos Selbu Folkebibliotek

Biblotekar Oddbjørg Øiberg kommer med tips til lesestoff i påska.

Tradisjon tro hos Selbusjøen Hotel og Gjestegård

Tradisjon tro hos Selbusjøen Hotel og Gjestegård

Arild Øien snakker om påskemat, hva slags lyd påskeharen har og ikke minst om den tradisjonsrike pensjonistpåsken Selbusjøen Hotel og Gjestegård arrangerer.

Siste nytt i Sport Vis flere

PokerNM: Trøndelag er på plass

PokerNM: Trøndelag er på plass

Ett av årets store høydepunkter for pokermiljøet er i gang og trøndelag er godt representert. Vi har tatt en prat med ekspertkommentator i TV2, Stig Moen som sammen med Martin Iversen sender og kommenterer hver dag fra arrangementet.

Frustrerende kveld for Horneland

Frustrerende kveld for Horneland

Oppdatert: Årets første kamp på Lerkendal ble ingen opptur for RBK.

Over 100 barn på Barnas Femundløp

Over 100 barn på Barnas Femundløp

Barn i alle aldre hadde tatt turen til Gjettjønna for å prøve ut hundesporten lørdag.

17 nye bueskyttere i Galåen

17 nye bueskyttere i Galåen

Mange vil treffe nye venner, og mange vil treffe blinken. Hele 17 ivrige nybegynnere møtte opp til kurs i bueskyting i Galåen samfunnshus i helga.

Vellykket Luftpistol-NM og seier til Vigdenes

Vellykket Luftpistol-NM og seier til Vigdenes

En uhøytidelig men allikevel viktig revansj for Stjørdalsordføreren under helgas NM i Luftpistol.

NM i Friidrett til Stjørdal 2022

NM i Friidrett til Stjørdal 2022

Stjørdalsalliansen, som representerer friidretten i Stjørdal, møtte mannsterk opp på Friidrettstinget 2019 i Bergen i helga, for å hente hjem NM i Friidrett 2022.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...