Nea Radio

Nea Radio

SBK sikret et poeng i målkalas

Lars Garberg utlignet til 5-5 like før slutt med et innlegg som gikk rett i nota. Foto: Emilie K. Græsli

5div: Poengdeling mellom Selbu og Vanvik etter 5-5 på Selbu Kunstgress.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

-Vi er ikke helt på i starten. Det sier Ketil Aas om de første minuttene av kampen mellom Selbu og Vanvik.

Sliter i innledningen, men snur til pause

Ti minutter ut i kampen fikk bortelaget æren av å åpne scoringsballet etter en corner. Det skulle bli det første av totalt ti mål på Selbu Kunstgress denne kvelden. Etter baklengsmålet klarer hjemmelaget sakte, men sikkert å koble mer grep om kampen. I andre halvdel av omgangen er Selbu det førende laget, og skaper flere brukbare sjanser. 41 minutter ut i kampen tar Vegard Kjøsnes ansvar og snur kampen med to scoringer i løpet av to minutter. Aas forteller at scoringene rett før pause gjorde pausepraten betydelig mer behagelig.

Selbu - Vanvik

Resultat: 5-5 (2-1)
Målscorere for hjemmelaget: Vegard Kjøsnes (2), Odd Erik Garberg, Dag Uglem, Lars Garberg
Kveldens variant: Et imponerende antall tilskuere prioriterte 5. divisjon over Spania-Portugal i VM. Etter kampen var det nok få som angret. Underholdningen var om mulig større på Selbu Kunstgress, selv om kvaliteten på fotball nok er noe høyere på den iberiske halvøy.

Frisk start på andre omgang

Selbu gikk rett i strupen på Vanvik etter sidebytte. Selbu skapte flere store sjanser, og burde nok scoret allerede før Odd Erik Garberg økte ledelsen til 3-1 åtte minutter ut i andre omgang. Omtrent ti minutter senere reduserte derimot Vanvik etter nok en corner. Selbu ønsket ikke å være noe dårligere, og benyttet sin neste corner til å øke ledelsen til 4-2 ved Dag Uglem.

Innbytter Odd Erik Garberg behøvde åtte minutter på banen før han økte ledelsen til 3-1 for hjemmelaget. Foto: Emilie K. Græsli

Målrike sluttminutter

-Det tok helt av utover den andre omgangen sier Aas. De siste tyve minuttene får publikum servert et hav av scoringer, og en god del dramatikk. Etter kampen har passert 70 minutter reduserer Vanvik til 4-3 på et straffespark. Bare minutter senere utligner bortelaget til 4-4 etter et innlegg. Rett før kampen entrer sitt 80. minutt snur Vanvik kampen, og går opp i ledelsen 4-5 etter et nydelig frispark fra 20 meter. Selbu klarer å mobilisere en sluttspurt, og scorer kampens tiende mål rett før kampslutt. Lars Garberg hadde tydelig hentet inspirasjon fra Alexander Tettey sine glansdager i Rosenborgtrøya, og satt et innlegg rett i mål fra høyre kant. 5-5 ble sluttresultatet til tross for at Odd Erik Garberg var nære ved å score på et frispark på overtid.

På overtid var Selbu nær ved å ta ledelsen etter at Odd Erik Garberg hamret ballen i krysstanga. Foto: Emilie K. Græsli

Tar poeng fra tabelltoeren

-Vi skal bygge videre på moralen vi viser i sluttminuttene mener Aas, samtidig som han ergrer seg over at laget slapp inn fire dødballmål. Hovedtrener for Selbu Vegard Nytrø er fornøyd med at laget putter fem baller i nota, og skaper mye offensivt. Effektivteten er god mener Nytrø. Vanvik har sammen med NTNUI 2 vist seg å være blant de bedre lagene i avdelingen, og et poeng er i grunnen bra for Selbu. Noe ergerlig er det nok likevell at ikke hjemmelaget fikk med seg alle de tre poengene, med tanke på at Selbu ved flere anledninger lå to mål foran.

Aas og Nytrø etter Vanvik

Siste nytt i Selbu/Tydal Vis flere

Åpning av nybrua på Årsøya

Åpning av nybrua på Årsøya

Klokken 12 mandag var det klart for offisiell åpning av den nye brua over til Årsøya, og det var både store og små som hadde tatt turen for å bivåne den høytidelige åpningen.

Vellykket teater helg på Brekka

Vellykket teater helg på Brekka

Rundt 300 personer har i helga vært på Brekka barnas bygdetun i Tydal og sett sommerteater, og for de som fortsatt ønsker å se det, er det visst ikke for seint.

Kontroll på brannen i Selbu

Kontroll på brannen i Selbu

Nødetatene har kontroll på brannen i Selbu.

Bransjesamling om snøscooter

Bransjesamling om snøscooter

Næringsforeninga i Tydal hadde invitert til bransjemøte for å diskutere fremtiden til scooterløypene i kommunen.

Atle Engan slutter som leder i Holtålen Snøscooterklubb

Atle Engan slutter som leder i Holtålen Snøscooterklubb

Årsaken er Fylkesmannens oppheving av kommunestyrets vedtak i saken om Gauldalsløypa.

Kommunestyret i Holtålen behandlet Gauldalsløypa

Kommunestyret i Holtålen behandlet Gauldalsløypa

Se video av behandlinga her.

Siste nytt i Sport Vis flere

Eggen hyllet med tre poeng

Eggen hyllet med tre poeng

Flott statue, glimrende spill, men under middels oppmøte til Eggens festaften.

Svevde til himmels

Svevde til himmels

Det var duket for høye svev og unike triks når André Villa tok turen til Hell RX

Dramatikk på pallen i Hell RX

Dramatikk på pallen i Hell RX

Flere juryavgjørelser endret utfallet

Vellykket debut på hjemmebane

Vellykket debut på hjemmebane

Morten Asklund fra Soknedal sto lørdag på startstreken i RX2-klassen under helgas VM-runde i rallycross på Lånkebanen, og det gikk bedre enn forventet. Både sjåfør og teamsjef var godt fornøyde da de møtte oss lørdag ettermiddag.

Inspirert av Senna

Inspirert av Senna

Den brasilianske formel 1-legenden Ayrton Senna har inspirert Frank Dyrendal fra Trondheim helt siden han var liten gutt, noe som kommer tydelig frem om man studerer bilen han og sønnen Ole Ayrton kommer kjørende med.

Førprat med Thor og Gunnar

Førprat med Thor og Gunnar

Speakerne forventer god stemning og jevn konkurranse i rallycross-VM

Vi har tatt tempen på stemningen og forventningene sammen med VM-veteranene før det braker løs med VM-runden på Lånkebanen i helgen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...