SBK Årets Fair Play-klubb

Fair Play: Styreleder i NFF Trøndelag Are Bergqvist (Freidig) (t.v), styreleder i Selbu BK Jo Kjetil Valli og fotballpresident Terje Svendsen. Foto: SBK

Selbu Ballklubb er tildelt prisen som Årets Fair Play-klubb for NFF Trøndelag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var under middagen for NFF Trøndelag fredag, at Selbu Ballklubb ble tildelt den gjeve prisen som Årets Fair Play-klubb.

Årets Fair Play-klubb deles ut hvert år til en klubb som i praktisk handling har vist at klubben tar et aktivt ansvar for å fremme Fair Play og som på den måten bidrar til å styrke fotballens anseelse i et vidt perspektiv. Prisen består av plakett fra NFF, utstyr og en gavesjekk. Prisen ble for 2018 tildelt Selbu Ballklubb og deles ut på kretstinget 2019.

– Dette er en høythengende utmerkelse, som hele klubben skal ha honnør for, sier styreleder i Selbu BK Jo Kjetil Valli.

– Vi er et godt vertskap og sammen skaper vi fotballglede!

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal Vis flere

Så sær på Hyttvang

Så sær på Hyttvang

Siste frist for å se UL Samtidas nye revy er f.k. helg.

XL-BYGG Selbu med nytt showroom

XL-BYGG Selbu med nytt showroom

Det var god stemning da XL-BYGG i Selbu åpnet det nye show-rommet sitt.

Rookie of the year

Rookie of the year

Sivert Kjøsnes imponerte i Finnmarksløpet.

Selbu SV har nominert

Selbu SV har nominert

Gro Mari Engen Hanem og Åsmund Sjøberg står på de to første kumulerte plassene til Selbu SV etter nominasjonsmøtet. Veteranen Arnstein Trøite er ute av lista.

Stengt over Langsvola

Stengt over Langsvola

Tirsdag kveld ble fylkesvei 705 stengt mellom Stugudal og Brekken.

-Møt opp og se lovende lokal underholdning

-Møt opp og se lovende lokal underholdning

Hans Bårdsgård og resten av UL Samtida inviterer til premiere på revyen "Så Sær" lørdag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...