Nea Radio

Satset for fullt på kunsten i fjor høst: - Angrer ikke

Eli Wintervold er mest kjent for sine Rørosmotiv. Nå er hun på utkikk etter motiv fra «backstage Røros».

I fjor høst sa Eli Wintervold opp den faste jobben for å satse på kunsten. Det har vært både opp- og nedturer, men alt i alt angrer hun ikke.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.03.2018 kl 12:06

- Det har gått opp og ned. Jeg har vært inne i en periode nå etter jul, hvor jeg har hatt en kreativ tørke. Jeg har jobbet hver dag og prøvd å lage noe fint, men så har jeg ikke blitt fornøyd. Men så plutselig løsnet det, og nå er jeg inne i en god periode, sier Eli Wintervold.

I september sa Wintervold opp den faste jobben sin for å satse på kunsten. Hun er mest kjent for sine Rørosmotiv, og nå er hun på utkikk etter motiv fra Røros, som ikke blir sett så ofte.

- I det siste har jeg tenkt litt på å finne motiv som ikke er de idylliske, fine Rørosmotivene, men jobbe litt mer med «backstage Røros», forteller hun.

- Det er så mye kirkebilder, og jeg kjenner at jeg er litt lei av det samme gamle.

Utfordrende å jobbe hjemme

I tillegg til den kreative tørken, har Wintervold kjent på en annen utfordring det siste halvåret: nemlig å jobbe hjemmefra.

- Det har ikke vært så lett som jeg trodde. Det er mye inne i et hjem så burde gjøres, men man kan ikke bruke arbeidsdagen sin på å vaske klær. Så jeg håper jeg får muligheten til å komme meg litt unna hjemmet og jobbe litt borte, for å se hvordan det er.

- Anbefaler du andre med en drøm om å satse på noe, å gjøre det?

- Absolutt. Det er bare å gjøre det. Det har jeg ikke angret på.

Utvider samarbeidet med Kunst og kaos

Wintervold har lenge samarbeidet med galleriet Kunst og Kaos i Trevarefabrikken på Røros, og nå utvides samarbeidet.

- Fra påskeaften av skal jeg begynne å stå i galleriet noen lørdager fremover. Det er en veldig grei måte å møte kunder på, og å komme seg ut og være sosial, istedet for bare å sitte hjemme og male.

Hør hele intervjuet med Wintervold her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...