Nea Radio

Selbu:

Satser på Rensfjellritt 2021

Rensfjellrittet 2019 Foto: Runar Kjøsen

Rensfjellrittet 2020 er vel overstått til tross for koronademper på antall deltakere, nå ser arrangørene fram mot 2021.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Vi må si oss fornøyd med årets utgave, vi har fått mange positive tilbakemeldinger når det gjelder de to traseene det ble syklet på og selve arrangementet, så vi er veldig fornøyde vi som arrangere i hvert fall, sier Karl Eirik Elvsveen.

Hvordan var det med publikum langs løypene?

- Det var overraskende mange som sto langs løypene, det var kjemper artig. Det var mange av deltakerne som syntes det var artig med så mye publikum langs løypene, det var stor stemning hele turen, forteller Elvsveen.

Kar Eirik Elvsveen står sammen med Nea Cykleklubb som arrangør for rittet og klubben deltok også med tre personer i eliteklassen for menn, deriblant Elvsveen.

Kan du ta oss igjennom hvordan det var å være deltaker under årets ritt?

- Det var fine værforhold, 15 grader og overskyet, det er perfekt sykkel vær, sier Elvsveen og legger til at det var en kjempefin dag.

Nea Cykleklubb stilte med tre løpere, hvordan gikk det?

- Det ble kjørt hardt i første bakken, der klarte ikke jeg å henge på mer. De to andre løperne fra Nea Cykleklubb, Håvard Finnland Trøite og Morten Kulseth Opem hengte seg på og syklet inn til sterke tider, så de var godt fornøyde, sier Elvsveen.

Ser mot et nytt Rensfjellritt neste år

Nå ser dere fram mot et nytt sykkelritt neste år?

- Ja, vi skal sette oss ned å begynne å se på hva vi skal forbedre inn mot neste år og hva vi skal fortsette å videreutvikle, sier Karl Eirik Elvsveen. Det blir like spennende neste år, konstaterer Elvsveen.

Det var ikke noe eliteklasse for damer i år, var det et savn?

- Det kan hende det dukker opp neste år, det var ikke så mange påmeldte damer i år. Så vi får se, kanskje blir det en egen klasse neste år.

Vil dere jobbe for det?

- Vi skal sett oss ned utover høsten her nå å se hva vi skal gjøre for neste år.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...