Nea Radio

Sandvik fornøyd med at det blir do på busser

AtB varsler at de vil ha toalettfasiliteter på de lengre strekningene.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Etter å ha hatt dialog med AtB, er jeg tilfreds med at AtB nå varsler at de vil bestille do til bussene på de lengre strekningene, sier Fylkesordfører Tore O. Sandvik, i en pressemelding onsdag.

- For AtB har det vært viktig å ivareta sikkerheten for passasjerene under reisen, mens sjåførene og en rekke reisende har påpekt at tilgang til do på bussen er svært viktig for enkelte reisende. Det ser nå ut til at dialogen mellom AtB og sjåførene finner en løsning som ivaretar begge behov, og det er jeg glad for, avslutter Sandvik.

AtB varslet tidligere i høst at de vil låse dodørene på sine langdistanseruter i Trøndelag.

I stedet skal bussene stoppe ved enkelte punkter langs rutene, der passasjerer skal kunne gjøre sitt fornødne.

Forslaget har vekt stort politisk engasjement, og i forrige uke tok rørosordfører Isak Veierud Busch sammen med partikollega og leder i Holtålen Arbeiderparti, Ann Elisabeth Hansvold, kontrakt med partikolleger og ordførere i andre berørte kommuner, som igjen rettet en henvendelse til hovedutvalg for transport i fylkestinget og ba om at de løftet frem saken.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...