Nea Radio

Sandaune på topp for Malvik FrP

Lill Harriet Sandaune ble enstemmig valgt til førstekandidat på lista. Foto: Malvik FrP

Torsdag hadde Malvik FrP sitt nominasjonsmøte for å velge listen til det kommende kommunevalget. På den nye lista er det både nye og gamle kjente navn.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lill Harriet Sandaune ble enstemmig valgt som førstekandidat på lista, samtidig som hun også ble valgt til partiets ordførerkandidat. Hun sitter i dag i både formannskapet og kommunestyret i Malvik, i tillegg til at hun er gruppeleder og sitter i fylkesutvalget og fylkestinget for Trøndelag FrP.

På andreplassen på lista står forfatteren Rikard Spets som er 47 år og bosatt på Saksvik. Spets har tidligere jobbet innen salg og markedsføring, men jobber nå som forfatter og er snart klar for utgivelse av ny bok. Han var tidligere aktiv i FpU og velger nå altså et comeback i politikken for FrP.

Sarah Aspaas er tredjekandidaten på lista, hun er 30 år og bor nå i Forbordsvegen på Malvik. Hun er født og oppvokst i Trondheim og har tidligere bodd noen år i Selbu kommune. Der var hun også leder av Selbu FrP, hun er nå leder av Malvik Frp og er vara til fylkesstyret for Trøndelag FrP. Til daglig jobber hun som butikksjef på Shell Værnes.

Terje Hansen står på femteplass på lista. Foto: Malvik FrP


Nykommer og på fjerdeplass på lista er Hege Beate Sveian. Den 43 år gamle trebarnsmoren fra Hommelvik velger nå å bli med aktivt for FrP i lokalpolitikken. Til daglig jobber hun i Muruvik barnehage.

På femteplass på listen stiller FrP-veteranen Terje Hansen trofast opp, og er klar for å fortsatt gjøre en innsats i lokalpolitikken. Hansen har vært aktiv for Malvik FrP i formannskap og kommunestyre i en mannsalder, og er fortsatt glødende engasjert for å bidra til å utvikle Malvik til en bedre kommune å bo i.

– Det er veldig artig at vi nå har fått en så solid liste på plass til Malvik FrP. Vi har en tøff valgkamp foran oss og dette laget gjør oss i stand til å jobbe hardt for kjernesakene til FrP. Det er en god blanding av gamle og nye listekandidater fra hele kommunen som ønsker å bli aktivt med i partiet. Det gjør at jeg har stor tro på dette laget, sier Lill Harriet Sandaune i en pressemelding.

Her er hele listen:

1. Lill Harriet Sandaune
2. Rikard Spets
3. Sarah Aspaas
4. Hege Beate Sveian
5. Terje Hansen
6. Rakel Bjarte Larsson
7. Kåre Sagmyr
8. Bjørn Kyllo
9. Astrid Viken
10. Kjell Nygaard
11. Arne Mellingen
12. Øyvind Sandaune
13. Kristin Haga Andersen
14. Gorm Svanholm
15. John Willmann
16. Kjell Solem
17. Geir Bakken
18. Pål Reppe

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...