Nea Radio

Det blir kamp mellom Fold og Vikhammer HK:

Samtlige spillere ute av karantene

Optimist: Trener Jim Roger Kvello har tro på laget foran onsdagens kamp i Malvikhallen. Foto: Frank Skaufel/Stjørdals-Nytt

Hele laget ble satt i karantene etter positiv koronatest.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Etter at en person i støtteapparatet rundt Vikhammer HK (VHK) testet positivt for Covid-19, så det lenge svart ut for førstedivisjonskampen hjemme mot Fold onsdag, skriver Stjørdals-Nytt.

– Nå er hele gjengen ute av karantene og dermed blir det kamp i Malvikhallen onsdag, bekrefter VHK-leder Bjørn Granum til avisa.

Dersom flere hadde blitt smittet, ville også bortekampen mot Viking i Bergen søndag vært usikker.

– Spillerne har vært i karantene siden tirsdag i forrige uke. Forhåpentligvis har de greid å holde seg i form, og har fått samlet overskudd, sier trener Jim Roger Kvello, til Stjørdals-Nytt.

Han forteller at han er optimistisk foran oppgjøret mot Fold.

Men det er ikke til å stikke under en stol at Fold ligger bedre an enn VHK.

– Fold er et brukbart lag, men vi har planer om å ryste dem. Seieren mot Oslo-studentene var viktig både for både tabell og moral, sier Kvello.

Onsdagens kamp spilles i Malvikhallen allerede klokken 16.30, mens bortekampen mot Viking foregår klokken 16.00 søndag.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...