Nea Radio

Selbu:

Samler Årsøyas historie i bilder og tekst

Foto: Årsøya Fritidspark

Selbu Gammeldanslag er i gang med et nytt prosjekt som skal stå klart til våren.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Bilder og tekst skal gi publikum en reise gjennom Årsøyas historie som yndet arrangementsområde, fra den spede begynnelse til i dag. Med hjelp fra Selbu-Trykk skal bildene trykkes og henges opp i paviljongen midt i fritidsparken.

- Vi har vært så heldige å få med oss Jan Bjarne Kulset på laget, han tar tak i dette med fremstillingen av bildene, forteller leder i Selbu Gammeldanslag, Toralf Borseth. - Selbyggens arkivbilder har også vært til god hjelp, fortsetter han.

Leder i Selbu Gammeldanslag, Toralf Borseth, håper mange vil bidra med bilder til prosjektet. Foto: Maiken Gjærevold Woldseth

Gjort ved hjelp av dugnad

Allerede før bildene har gått i trykken er det brukt over 200 dugnadstimer på prosjektet, og flere timer vil gå med før det er klart for at publikum får se resultatet. - Det er mye arbeid, men vi har flinke folk på laget, sier Borseth.

Oppfordrer til å bidra

- Alle privatpersoner som har bilder liggende håper vi sender dem til oss, de blir levert tilbake etter at vi har fått låne dem, sier Borseth.

Det er allerede kommet inn mye bilder, men alt er av interesse i følge Borseth. Bildene må være samlet inn innen 30. april, og de som sender inn bidrag må skrive navn på eventuelle personer i bildet, når det er tatt og hvem som er fotograf.

I området rundt scenen inne i paviljongen vil utstillingen bli plassert. Foto: Toralf Borseth

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...