ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Bekreftet:

Sam Rogers klar for Rosenborg

Foto: Rosenborg Ballklub

Rosenborg er enige med HamKam om en overgang for Sam Rogers.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 10.02.2022 kl 17:20

ANNONSE
Annonse

Rosenborg og HamKam er enige om en overgang for den amerikanske midtstopperen Sam Rogers. 22-åringen Seattle i USA har signert en kontrakt med trønderne ut 2025-sesongen, skriver Rosenborg på sine hjemmesider torsdag.

– Jeg har tenkt på dette en god stund og håpet det skulle gå i orden. Jeg måtte vente til at ting falt på plass og jeg er veldig glad for å kunne signere for Rosenborg, sier Rogers til RBK.no.

Gjenforenes med Rekdal og Frigård

22-åringen kom til HamKam i fjor sommer på lån fra Oklahoma City. Lånet var med opsjon på kjøp, noe Hamar-klubben valgte å benytte seg av i romjula.

Midtstopperen vil nå bli gjenforent med sin gamle trenerduo i HamKam, Kjetil Rekdal og Geir Frigård, som ble klar for Rosenborg i desember. Amerikaneren sier han ser frem til å bli gjenforent med duoen som hentet ham til Norge.

– Da jeg fant ut at de skulle dra til Rosenborg, hadde jeg en tanke om at jeg ville fortsette å spille for dem. Da jeg kom til Norge, hadde de troen på meg og ga meg tillit. For meg er de er en perfekt duo, som utfyller hverandre. Med Kjetil og Geir vet man at forventningene og standardene er høye og man ønsker bare å gå ut for å prestere for dem, sier Rogers.

Rogers fikk 17 kamper i OBOS-ligaen og en kamp i NM for HamKam forrige sesong, og bidro med et mål for klubben. Amerikaneren blir Rosenborgs fjerde amerikaner i klubbens historie. Fra før har Robbie Russell (2004-2006), Mix Diskerud (2012-2014) og Bjørn Maars Johnsen (2019) spilt for klubben, de to sistnevnte er begge norsk-amerikanske.

Nøkkelord

ANNONSE