ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Salsaglede fra Røros til Havana.

Reiseleder Ingunn Haugseggen er klar for å forlate minusgrader på Røros til fordel for salsarytmer i Havana. Foto: Anita Sivertsgård

Med sin forkjærlighet for salsa og Cuba så Ingunn Haugseggen fra Røros sitt snitt til å invitere med seg flere til det eksotiske landet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I dag reiser ti personer fra minusgrader på Røros og over til den andre siden av jorda for å la seg begeistre av Fidels gamle hjemland.

Inviterte med seg reisefølge via Facebook

I fjor så den nye butikkeieren på Røros at det var såpass rolig i januar at hun kunne ta ut ferie.

Turen ville hun legge til Cuba, men å reise alene var ikke aktuelt. I stedet Inviterte hun med seg de som ville via Facebook og etterhvert ble det ti påmeldte til turen fra Fjellregionen.

Danseskole i Havana

De første fem dagene i Havana vil reisefølge delta på en danseskole med tre timers trening hver morgen før de ut på kvelden vil dra rundt på barer eller restauranter for å danse.

Hver enkelt av deltagerne vil få sin egen instruktør som vil følge de igjennom hele oppholdet. Dermed vil alle få oppleve salsaglede til tross for varierende forkunnskaper.

Artikkelen fortsetter under lydklippet.

Konserter og amerikanske biler

Det skal også bli tid til andre ting enn bare dansing, forsikrer Ingunn Haugseggen.

- Midt på dagen vil det være muligheter for både sightseeing i Havana og museumsbesøk for de som ønsker det. Sol og badeliv står også på programmet.
 Det er også lagt opp til noen felles aktiviteter utenom dansingen slik som kjøretur med gamle amerikanske biler og et par konsertopplevelser som er noe helt annerledes enn det vi er vant til her i Norge, forteller reiseleder Ingunn Haugseggen.

Dette vil helt klart bli en spennende reiseopplevelse til et eksotisk og annerledes land for deltakerne.

ANNONSE