ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Så er det tid for loppemarked igjen

POPULÆRT: Loppemarkedet i Feragen trekker alltid mye folk Foto: Nils Kåre Nesvold

I helga feirer loppemarkedet i Feragen 10-årsjubileum

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er vanskelig å forklare, selv for arrangøren, hvorfor det årlige loppemarkedet i grenda Feragen i Røros kommune, har blitt så stor suksess.

– Jeg tror vi treffer mange med dette med gjenbruk. Det har blitt mer og mer populært dette med å få bruke opp igjen ting, og like så få dette presentert på den måten vi har klart å få til gjennom så mange år, sier Rolf J. Feragen.

Han er en av ildsjelene som år etter år jobber haugevis med dugnadstimer for å få til arrangementet.

Være eller ikke være

Loppemarkedet, som foregår i samfunnshuset i Feragen, har blitt svært viktig med tanke på å få beholde huset, som brukes til årlige større og mindre arrangement og aktiviteter.

– Det var så viktig at vi hadde spørsmålet om vi kunne ha huset åpent eller ikke, sier Feragen, som røper de to-tre første årene med loppemarked ble brukt til å bygge opp arrangementet til det det har blitt.

– Nå kan det ikke bli stort større, sier han og lover kaffe og kake, i alle fall så lenge beholdninger rekker, til alle som kommer innom på søndag.

Hele regionen

Loppene kommer fra hele distriktet og er man riktig heldig, så kan man gjøre et skikkelig godt kupp. Det finnes det flere eksempler på, i følge Feragen.

Startskuddet for årets loppemarked går lørdag klokken 11.00.

Hør intervju med Rolf J. Feragen her, der han også røper at enkelte har gjort skikkelige kupp opp gjennom årene:

FOTO: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

ANNONSE