Nea Radio

Pop-Up:

STOLT Bryggeri på Torgkvartalet

Pop-Up:STOLT Bryggeris Frida Kronberg tapper øl på growler-flasker på Torgkvartalet. Foto: Anne Gundersen

I disse dager har bryggeriet tatt med seg kjøleskap og tappekraner til kjøpesenteret.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Frida Kronberg har det travelt. Pop-Up butikken til Stolt Bryggeri trekker nemlig svært godt med folk på Torgkvartalet.

– Det er ganske hektisk, ja, bekrefter hun, mens påskehandlende stjørdalinger strømmer til for å sikre seg litt øl til høytiden.

En stor hit er de såkalte Growler-flaskene.

– Dette er glassflasker som rommer to liter øl. Første gang kjøper du flaska, deretter kan du komme opp til bryggeriet på Hjelseng Gård og få påfyll. Da betaler du bare for ølet, forklarer hun.

De tok turen til sentrum for å komme litt nærmere folk og bestselleren er en friske og fruktig IPA.

– Vi har etter hvert opparbeidet oss mange stamkunder som tar turen til bryggeriet for å handle. Men nå opplever jeg at det er mange som ikke har hørt om oss før nå og som blir nysgjerrige på produktene. Da har vi nådd målet med å gjøre dette.

STOLT er kjente for å ha arrangementer av forskjellige slag i bryggeriet. Alt fra Operapub til musikkbingo har stått på programmet. Men nå er det stille på grunn av koronareglene.

– Da passer det jo bra at vi kommer hit i stedet, smiler Frida Kronberg.

Hør intervjuet med Frida Kronberg i avspilleren under:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...