Nea Radio

Stjørdal:

Russen skal testes på Ole Vig

Lavterskel-test: Fra i dag, tirsdag, kan russen og andre elever ved Ole Vig Videregående skole, teste seg for koronavirus på skolen. Foto: Henrik Einangshaug/Arkiv

Stjørdal kommune åpner en midlertidig teststasjon på Ole Vig videregående skole i forbindelse med russefeiringen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Tilbud gjelder årets russ, men også alle andre elever ved Ole Vig videregående skole. Tilbudet gis slik at det skal være lett tilgjengelig å ta test i en periode vi vet mange er mye ute og lett kan få luftveissymptomer.

Første åpningsdag er tirsdag 27. april klokka 12.00. Teststasjonen vil være åpen 2 til 3 dager i uka, fra klokka 12.00 til skoledagen slutter.

I tillegg vil vi ha en drop-in koronatesting på vår ordinære teststasjon i Meierivegen 17 hver dag for alle elever i den videregående skole i Stjørdal, både Ole Vig og Aglo videregående skole.

Mandag til fredag fra klokka 14.30 til klokka 15.00, samt lørdag og søndag fra klokka 13.00 til 13.30, kan elevene komme innom på vår teststasjon uten å reservere time på forhånd.

De gjennomfører registrering for time når de kommer på teststasjonen.

Vi ønsker at det skal være lav terskel for å la seg teste. Alle som har symptomer forenelig med covid-19 kan få tatt en test om de ønsker det.

Tjenesten er gratis.

Alle som tar test har rutinemessig karantene frem til prøvesvaret foreligger.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...