Nea Radio

Rune Jonsdal er årets Malviking!

Rune Jonsdal er årets Malviking! Foto: Finn Fossmo/Malviknytt.no

Prisen ble overrakt en overrasket vinner mandag ettermiddag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Malviknytt har siden 2017 invitert sine lesere til å være med å kåre Årets Malviking.

Prisen ble overrakt en overrasket vinner mandag ettermiddag.

Juryens begrunnelse:

«Rune Jonsdal, er leder for organisasjonen Hockey For Livet, hvor han i mange år har gjort en stor innsats for kreftsyke barn. En ekte hverdagshelt. Rune startet opp Hockey Mot Kreft i 2011 etter et møte med pårørende som hadde barn med kreftdiagnoser. Han fikk med seg flere kjente hockeyspillere til å sykle Trondheim-Oslo, da til inntekt for kreftsyke barn og deres pårørende. Dette ble starten på mange magiske øyeblikk, verdens beste medisin, det vakreste mot det verste og folk bryr seg. I år syklet Rune for 9. gang, ganske så utrent, men full av giverglede og dumskap. Han gjennomførte nok en gang. Til sammen har han og Hockey Mot Kreft/Hockey For Livet samlet inn flere millioner kroner, som blir gitt på sykehus i hele landet. Alt for å skape magiske øyeblikk for syke barn, foreldre, søsken, besteforeldre og venner.»

– Dette var utrolig morsomt! Og overraskende, sier Rune.

– Synes ikke at jeg har fått gjort så mye. Mye halvferdig egentlig. Det var ikke i tankene mine i det hele tatt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...