Nea Radio

Ble 100 år:

Rundet en milliard

Feiret 100 år: Coop Oppdal ble stiftet i 1920. Med sine 40 butikker i åtte kommuner rundet de en milliard i omsetning gjennom jubileumsåret. Foto: Coop

Coop Oppdal ble stifet i 1920. Jubileumsåret ble et annerledesår med gode resultater.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Gjennom de siste hundre år har Coop Oppdal bygget opp sin virksomhet, og har per i dag 40 butikker i åtte forskjellige kommuner.

På årets siste dag i 2020, selveste nyttårsaften, rundet de en milliard i omsetning

– Dette har vært et langsiktig mål for oss og at det skulle skje i jubileumsåret og at det skjer på selveste nyttårsaften er helt fantastisk sier administrerende direktør i Coop Oppdal, Morten Erik Stulen.

Rekordåret har vært et innholdsrikt og annerledes år. Året startet med den store utbyggingen av Domus Oppdal. Så kom koronaepidemien og førte til dramatisk omsetningsfall og permitteringer av bortimot 100 medarbeidere. Når det nærmet seg sommer og samfunnet etter hvert begynte å normalisere seg, kom både medarbeiderne og kundene tilbake. Denne situasjonen har vedvart og har resultert i rekordomsetning måned for måned og endte opp med milliardomsetning totalt.

– Jeg vil takke hver enkelt medarbeider på alle plan for den fantastiske innsatsen som har vært lagt ned dette året. Medarbeiderne har stått på fra tidlig til sent, uredd og uten frykt, i en meget krevende tid der både smittevern og sikker kundebehandling har stått i fokus, sier den administrerende direktøren.

Jubileumsåret ble ikke helt hva det var lagt opp til å bli i forhold til sosiale og kunderelaterte arrangement. Coop Oppdals 100-årsjubileum skulle markeres og feires i mai med tilstelninger og aktiviteter både for medlemmer og medarbeidere.

– Vi hadde lagt opp til storstilt feiring i mai med sammenkomster og konserter i Oppdal kulturhus. Vi hadde ikke annet valg enn å avlyse det hele slik situasjonen var sier Morten Erik Stulen.

Det har gjennom lagets 100 årige historie vært en begivenhetsrik reise. Laget har vokst både organisk og gjennom fusjoner og har nå et variert butikknett med 40 butikker fordelt i 8 kommuner. Laget eier alle eiendommer det drives butikk i , herav tre Domus kjøpesenter.

– Vi har i et utfordrende år styrket vår posisjon i markedet og er godt rustet for fremtiden. Vårt største ønske nå er at pandemien snart er over, avslutter Morten Erik Stulen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...