Nea Radio

Rulleski-duell i Tydal

Startfeltet etter en runde. Foto: Synne Dyrhaug

Det nærmer seg slutten av "Tydalsvukku", og det har vært noen begivenhetsrike dager i Tydal. Lørdag var det fart og spenning som sto på plakaten da Storsylen Opp og Tydal IL inviterte til rulleskirenn.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.10.2018 kl 18:30

Lørdag formiddag var det invitert til rulleskirenn i Tydal sentrum. En publikumsvennlig trasé rundt butikken, på nedsida av sykehjemmet og deretter opp igjen og forbi butikken.

Masse folk hadde tatt turen i det varme høstværet for å heie fram løperne. Magnus Stensås og det aller nyeste tilskuddet i Tydal IL, Vegard Sivertsgård var de to favorittene før løpet. Jan Olav Aas var dagens speaker sammen med Niklas Dyrhaug, og før start fikk man en prat med det framtidige stafett laget.

- Vi har store muligheter for medalje, hvis alle er i form, sa Dyrhaug til Aas. Årets NM arrangeres i Meråker, så mange fra Neadalen har nok planer om å ta turen til Emil Iversen sin hjemplass.

Brakk staven, men vant

I løpet vant Ingrid Beate Østbyhaug sin klasse, og nå har hun to seire på to helger. I herreklassen var det Vegard Sivertsgård som gikk hardest ut og gikk opp i front. Han drog i mange runder med Magnus Stensås på slep. Tilslutt visste Stensås hvem som var eldst og klinket til og tok seieren hjem. Selv med brukket stav. Det gjorde at det ble en hjemmeseier, ikke så overraskende.

Lørdag kveld var det invitert til festkveld i det nye kulturhuset. Her var alle som har vært med å bidratt i Storsylen Opp invitert til middag og taler. Kvelden ble avsluttet med fest med bandet Urban Cowboys.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...