Nea Radio

Rosenborg med komfortabel seier

Emil Konradsen Ceide bidro til et av lørdagens mål i Rosenborgs 3-0 seier over Raufoss. Foto: Henrik Einangshaug

Lørdag sparket flere toppklubber i gang med årets første treningskamp. Rosenborg fikk besøk av Raufoss, og tok en komfortabel 3-0 seier.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Rosenborg har ikke spilt kamp siden siste seriekamp borte mot Sandefjord 22. desember i fjor.
Lørdag kunne Åge Hareides mannskap endelig spille kamp igjen, når OBOS-liga laget Raufoss hadde tatt turen til Trondheim og treningsbanen Skoglunden for sesongens første treningskamp.

Ledelse til pause

Rosenborg stilte med toppet mannskap til lørdagens treningskamp. Tre av lagets nyinnkjøpte spillere fikk sjansen fra start, både Adam Andersson, Vebjørn Hoff og Stefano Vecchia var å se i Åge Hareides første startellever for sesongen.

Adam Andersson viste seg tilliten verdig allerede etter halvtimen spilt. Høyreback-vikaren fikk mye plass ute på sin kant, og leverte et fantastisk innlegg til Dino Islamovic, som enkelt kunne åpne scoringskontoen med å skli ballen i mål.

Det sto 1-0 til pause.

- Dette var kjempedeilig. Godt å komme i gang. Jeg merket det bare da jeg tok på meg leggskinnene, at nå var det alvor. Det var deilig å kjenne på igjen, sa kaptein Markus Henriksen til Adressa

Unggutten brukte hodet

Det skjedde en del i starten av 2. omgang på Skoglunden.
Etter kun fire minutter måtte Kristoffer Zachariassen forlate banen, etter å ha blitt tråkket på foten. Inn kom danske Carlo Holse.

I det 53` spilleminutt var Isloamovic på rett plass til rett tid igjen. Den montenegrinske landslagsspilleren la inn i boksen fra venstrekanten. Der sto 19-åringen Emil Konradsen Ceide og headet ballen i mål, og det sto 2-0 til vertene.

Innbytteren sikret 3-0 seier

I det 82` spilleminutt satte innbytter Carlo Holse fart. På hjørnet av 16-meteren dunket dansken til, og sendte ballen retning motsatt hjørne og i mål, og Rosenborg opp i 3-0 ledelse.

Det ble også sluttresultatet i årets første treningskamp.

– Laget spiller solid og godt, særlig våre offensive spillere, sa Åge Hareide til Adressa etter kampslutt.

Onsdag skal Hareides mannskap i aksjon på nytt, da kommer Svein Maalen og Ranheim på besøk.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...