Nea Radio

RBK Kvinner:

Uavgjort etter dramatiske sluttminutter

Foto: Henrik Einangshaug

Rosenborg spilte uavgjort for tredje hjemmekamp på rad da det endte 1–1 mot Arna-Bjørnar søndag ettermiddag, i det som må klassifiseres som de forspilte sjansers kamp.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 30.08.2020 kl 15:22

Marit Clausen fikk kampens første sjanse etter 4 minutters spill. RBK brøt høyt i banen, og Clausen banket ballen over mål fra ca 16 meter. Burde utnyttet den bedre. Stor mulighet for hjemmelaget.

RBK fikk ballen i mål da Utland stanget inn et innlegg fra høyre etter drøyt 10 minutter, men linjedommer vinket tilsynelatende korrekt for offside.

Arna-Bjørnar med sitt første skudd på mål etter kvarteret spilt. Ingen problemer for Nøstmo.

Etter 20 minutter ble Lisa-Marie Karlseng Utland spilt gjennom, men avslutningen suste langt over mål. En stor sjanse forspilt.

Arna-Bjørnar greide å spille seg mer inn i kampen utover i omgangen, og greide tidvis å legge et press på RBK-forsvaret, men uten å skape de store sjansene. Det siste kvarteret forløp uten muligheter til noen av lagene, og dermed målløst til pause.

Kjørte på i andre

Andre omgang startet slik den første sluttet. Stillingskrig, med to lag som ikke finner presisjonen i etablert angrep. Omgangens første virkelige sjanse var ved Cesilie Andreassen, da hun etter 58 minutter satte fart på egen hånd og fyrte av et skudd fra snaut 20 meter.

Få minutter senere fikk samme spiller en gigantsjanse da hun fikk en skuddmulighet innenfor 16-meteren, men skuddet ble blokkert til corner.

Etter 66 minutter fikk Andreassen avsluttet for tredje gang fra lignende posisjon, men keeper Teagan Micah reddet kontrollert.

Etter 71 minutter slo Blakstad et innlegg fra venstre som nesten gikk rett i mål, men keeper Micah fikk slått ballen over tverrliggeren.

Like etterpå var innbytter Celine Nergård på farta, men ballen ville fortsatt ikke i mål.

Så skulle byllen sprekke. Cesilie Andreassen la inn fra høyre og der stormet Nergård frem og stanget ballen utagbart ned i hjørnet, og en fortjent ledelse var omsider et faktum.

Sara Kanutte Fornes hadde en stor mulighet til å utligne snaut 10 minutter senere, men Micah reddet til corner.

Like etter driblet Nergård seg fri på høyrekanten, og smalt ballen i stolpen.

Sluttdrama

Så, etter en andre omgang med enveiskjøring, fikk Arna-Bjørnar straffespark da Vårhus var for tøff i egen boks. Straffesparket ble enkelt ekspedert i mål av Meryl Abrahamsen.

Rosenbort trykket på i sluttminuttene, men selv de fem minuttene dommeren la til var nok tid til å få et vinnermål. Dermed endte det uavgjort på Koteng Arena.

Neste kamp for RBK er lørdag 5. september borte mot LSK.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...