Nea Radio

Kåret til beste stand under Rørosmartnan

Prisen til Bålstedet ved daglig leder Thomas Sønes ble overrakt av martnassjef Lillian Sandnes og gateutstillersjef Carina Gjelsvik. Foto: Marit Langseth

Juryen har kåret to vinnere av beste stand under martnan. En i gata og en i martnashallen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 21.02.2019 kl 19:41

I gata var det Bålstedet fra Gjøvik som vant prisen for beste stand.

– Jeg ble veldig overrasket. Det var kjempegøy, sier daglig leder Thomas Sønes, som er på Rørosmartnan for første gang i år.

Bålstedet selger bålpanner med fullstendig forbrenning, slik at man slipper den sure røyken ved bålet. Juryen hadde følgende begrunnelse:

«Prisen for beste stand går til en utstiller som presenterer produktene på en ryddig og interaktiv måte. Fliden utstilleren har gjort seg med å utforme standen som et miljø der du ser kombinasjonen mellom produktene, setter opplevelsen i sentrum. Med bålvarmen som et naturlig midtpunkt blir han et samlested på det nye torget foran Domus».

Nominert som nummer to og tre var Beljo treleker og Tynnkakebakeren.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Bålstedet selger bålpanner med fullstendig forbrenning, slik at du slipper den sure røyken fra bålet, forteller Sønes. Foto: Margit Rugelsjøen Wintervold/VR

I Martnashallen var det Macrame Gardens of Norway som vant, tett fulgt av Rørosmeieriet og Epleblomsten fra Telemark. Dette skrev juryen i sin begrunnelse:

Prisen for beste stand går til en utstiller som har blåst liv i et gammelt håndverk og satt det inn i en moderne tid. Med sitt fokus på naturlige materialer og en enkel og ren livsstil som gjenspeiles i presentasjonen, synes vi denne familiefokuserte utstilleren skiller seg ut.

I martnashallen var det Macrame Gardens ved Rebecca Atkins som vant. Foto: Torny Wigum

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...