Nea Radio

Alle mot 1:

Rørosing vant 57 000

Milda Marina Søberg Haugen vant lørdag 57 000 kroner i NRK-programmet Alle mot 1. Foto: Privat

Milda Marina Søberg Haugen (20) fra Røros vant lørdag 57 000 kroner i "Alle mot 1" på NRK.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag kveld var 20-åringen fra Røros å se på Alle mot 1 på NRK, et underholdningsprogram hvor Milda Marina skulle konkurrere mot resten av Norge.

57 000 kroner

Programmet består av i alt åtte eksperimenter, hvor Milda Marina skulle kjempe mot Norge om å gjette nærmest mulig fasit. Etter at sju eksperimenter var fullført, hadde Milda Marina samlet opp 57 000 kroner til sin premiepott, mens Norge hadde 43 000 kroner i sin pott.

På finaleoppgaven skulle tidligere håndballspiller Håvard Tvedten og stylist Jan Thomas frakte 68 liter vann i rør gjennom en hinderløype. Milda Marina og app-spillerne skulle så gjette hvor mange liter som var igjen.
Milda Marina valgte å tippe at det gjensto 29 liter. Hun hadde derimot igjen et hjelpemiddel, nemlig å se hva hjemkommunen Røros hadde tippet. Røros hadde tippet 43 liter, og rørosjenta valgte derfor å øke sitt svar til 40, noe som viste seg å være lurt.

Etter hinderløypen gjensto det 35 liter. Det viste seg til slutt at Norge hadde svart 43, og Milda Marina var med det nærmest fasit, og kunne reise hjem 57 000 kroner rikere.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...