Nea Radio

Rørosfirma hedret

UTE DEPOT: Fra venstre Fredrik Lindgren, Ann Kristin Tellebon, Gabi Telwest, Kristin Aasheim og Eivind Langseth. Foto: Per Magne Moan

Ute Depot AS ble Årets kremmer i Sør-Trøndelag utenom Trondheim.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sparebank1 SMN har kåret rørosfirmaet Ute Depot AS til Årets kremmer i Sør-Trøndelag utenom Trondheim.

Dette er en pris som banken innstiftet i 2012 og kriteriene for å komme i betraktning er blant annet at det er snakk om en virksomhet som driver med detaljhandel utenom motorvogn, samt engros og agentur.

Bedriften må ha hatt en omsetning på over 1 million årlig i perioden 2014 - 2016 og minst 3 millioner i 2016., vekst på over 20 prosent i denne perioden og ha positiv egenkapital.

Ute Depot AS holder til i Osloveien på Røros og driver med salg og markedsføring av sportsartikler. Bedriften sysselsetter 6 personer og omsatte i 2016 for 22,2 millioner.

Rørosfirmaet vant foran Malerglede fra Rissa og Lev Vakkert fra Oppdal.

Torsdag var det overrekkelse av diplom som synlige bevis på at Ute Depot har fått prisen. Prisutdeler og banksjef i Sparebank1 SMN avdeling Røros og Holtålen, Eivind Langseth, hadde også med seg ei diger bløtkake.

Hør intervju med banksjef Eivind Langseth, daglig leder i Ute Depot, Gabi Telwest og markedssjef i firmaet, Kristin Aashem:

Eivind Langseth, Kristin Aasheim og Gabi Telwest.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...