Nea Radio

Rørosfirma dobler kapasiteten

FRONTAL MEDIA: Fv: Kurt Näslund, prosjektleder, dronepilot og filmprodusent - Erica Hammar, fjelltrainee og digital markedsfører - Shervin Danai, designer og illustratør - Andrew Boothman, art director, designer og illustratør - Margit Wintervold, digital markedsfører - Lars Geithe, webutvikler -
Sigrid M. Jansen, daglig leder og forretningsutvikler - Jonas Jansen Ramsfjell, filmfotograf, klipper og dronepilot - Mali Finborud Nøren, prosjektleder, tekstforfatter og filmprodusent - Linda C. Herud, prosjektleder, tekstforfatter / innholdsprodusent.

Frontal Media med tre nye ansettelser. Rørosfirma dobler kapasiteten og bygger sterkt fagmiljø.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Tidligere i vår ble det kjent at Sigrid M. Jansen (50) blir ny daglig leder i Frontal Media as. Stillingen kombineres med ansvaret for merkevarebygging i Røros E-verk as med alle sine datterselskap.

Jansen blir langt i fra den eneste nyansatte i Frontal Media. Fra 1. august får hun følge med hele tre nye medarbeidere. Med dette vokser Frontal Media fra seks til ti ansatte og blir et markant fagmiljø innen kommunikasjon og merkevarebygging.

Tre nyansettelser samtidig

Allerede på sin første ordinære arbeidsdag viser Sigrid M. Jansen fram det nye teamet i Frontal Media. Fra 1. august er ytterligere tre kvinner på plass i staben; filmskaper Mali Finborud Nøren, kommunikasjonsrådgiver Linda Cathrine Herud og fjelltrainee Erica Hammar.

Erica Hammar (født 1992) fra Funäsdalen er utdannet innen reiseliv og destinasjonsutvikling. I fjor høst begynte hun som Fjelltrainee for Røros E-verk og har blant annet vært sentral i arbeidet med utviklingen av «Ren turglede». I høst fortsetter Erica trainee-perioden sin hos Frontal Media og vil særlig arbeide med utvikling og digital markedsføring knyttet til reiseliv, handel, kultur og opplevelser.

Linda Cathrine Herud (født 1978) er utdannet grafisk designer med videreutdanning innen journalistikk. Linda bor på Røros og har tidligere jobbet både i Fjell-Ljom og Arbeidets Rett. Hun kommer til jobben som tekstforfatter og prosjektleder i Frontal Media fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Kulturminnefondet.

Mali Finborud Nøren (født 1973) er utdannet journalist og dokumentarfilmskaper. Hun har bred erfaring med produksjon av film både gjennom sitt eget selskap Ladybird Film, og i arbeid for blant annet NRK, TV2, TVNorge og Nordisk Film. Med ansettelsen av Mali styrker Frontal Media sin kompetanse innen regi og produksjon av film betydelig.

- Frontal Media har fra før noen av de dyktigste menneskene jeg vet om innen design, web og film, sier nyansatt daglig leder Sigrid M. Jansen. – Nå styrker vi også kompetansen innen tekst, innholdsproduksjon og prosjektledelse betydelig. Det gjør det samlede teamet mer komplett, og virkelig godt rustet til de oppgavene som ligger fremfor oss, sier Jansen.

Storytelling og merkevarebygging


Frontal Media as er et datterselskap i konsern med Røros E-verk as. Røros E-verk har lange tradisjoner for å bygge opp om verdiskaping og næringsutvikling i lokalsamfunnet. Med soliditeten til konsernet i ryggen satser Frontal Media nå svært offensivt fremover.

Vi skal være en sterk og markant ressurs for næringslivet. Vi kan hjelpe virksomheter med utvikling av nye forretningsmodeller, kommunikasjon og storytelling. Vi bygger merkevarer gjennom design, tekst og bilde på alt fra trykksaker og emballasje til web og sosiale medier – og ikke minst film!, forteller Sigrid M. Jansen entusiastisk. 

- Hele mitt yrkesaktive liv har jeg arbeidet med næringsutvikling i en eller annen form. Det har jeg tenkt å fortsette med, avslutter Jansen som tirsdag hadde sin siste arbeidsdag i Rørosregionen Næringshage.

Ren Røros

Frontal Media får en sentral rolle i den videre utviklingen av den nye merkevaren Ren Røros. «Ren Røros» er det overbyggende navnet for tjenester og virksomheter tilknyttet Røros E-verk as med alle sine datterselskap. I vår har innbyggere og fritidsboende på Røros hatt anledning til å bli kjent med begrepet «Ren turglede» gjennom bl.a. finansiering av løypemaskin, tilrettelegging for Barnas Femundløp og samarbeid om familiearrangementet Ren påskeglede på Doktortjønna.

Ren Røros er utledet fra Røros Energi og det internasjonale begrepet Renewable Energy. Ren Røros skal, ifølge selskapet selv, ha fokus på klimateknologi og bærekraft - og handle om å ta vare på og utvikle det beste ved Røros.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...