Nea Radio

Rørosbutikk ekspanderer

Daglig leder, Bjørn Tore Hindklev og butikksjef, Ida-Maria Lisper, har mye å produsere før de åpner ny butikk på Lillehammer. Foto: Anita Sivertsgård

Etter at Mye Rart etablerte seg for to og et halvt år siden på Røros ekspanderer butikken. Nå tar de turen til Lillehammer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Mye Rart er butikken som kan by på en god latter når du kommer inn dørene i Kjerkgata.

 Nå satser de videre og er klar til å ta med seg konseptet til OL-byen.

Gøy for alle

- Vi sier vi jobber med å spre glede med tekstiler med trykk på. Vi designer det meste selv, og selger og produserer det her på Røros. Det skal være lek og moro, og vi skal leke oss slik at det finnes noe gøy til alle. Det jobber vi med hverdag, sier daglig leder, Bjørn Tore Hindklev.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Spennende butikklokale i Lillehammer. Foto: Bjørn Tore Hindklev

Butikklokalene i Lillehammer begynner og fylles opp av innredning. Foto: Bjørn Tore Hindklev

Åpner om en måned

Mye Rart åpnet på Røros i september 2018 og nå ser de muligheten til å starte opp en ny butikk med samme vareutvalg på Lillehammer.

- Nå etablerer vi oss på Lillehammer i løpet av en måneds tid. Vi så det i hele fjor, men spesielt med trafikken som var om sommeren, at vi hadde en kolleksjon som vi traff bredt og kunne nå ut til flere med. Vi har tenkt på Lillehammer i flere runder før, for skulle vi utvikle oss en annen plass, så måtte det være en plass som lignet på Røros. Lillehammer er jo som Røros, bare på anabole steroider, så det ble ganske naturlig, humrer Hindklev.

Artikkelen fortsetter under lydklippet.

Fortsatt produksjon på Røros

Nå er butikkleder på plass og lokalene begynner nå og fylles med innredning, og etterhvert vil også kolleksjonen finne veien til Lillehammer. Fortsatt så vil Røros være produksjonssted, for som Hindklev påpeker, så er det på Røros man først og frem skal vokse når det kommer til antall arbeidsplasser.

To av "5 på topp" av t-skjorter som selges i butikken Mye Rart.

Tre av "5 på topp" av t-skjorter som selges i butikken Mye Rart.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...