Nea Radio

RørosBanken støtter lokale prosjekter

RørosBankens hjemmeside.

Sju prosjekt og virksomheter har fått nesten 900.000 kr til sammen i støtte av RørosBankens næringsfond i sommer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I en pressemelding opplyser styret i RørosBankens Næringsfond at banken i juni har innvilget tilskudd på til sammen 861.000 kr til sju ulike prosjekter.

Utvikling av opplevelsesprodukter med Femundløpet som profilknagg - 250.000 kr fordelt på 2 år.

Etablering av digitalt markedsføringsbyrå, DigiKo AS på Røros - 36.000 kr.

Fire jubilanter, RørosMat, Femundløpet, Vinterfestspill og Elden om støtte til et felles arrangement for de frivillige og lokalbefolkning - 25.000.

Oppstart av «Nyheter på sørsamisk» fra Rørosnytt - 100.000 kr.

Forprosjekt for å utvikle handling/bakketjenester for el-fly, autonome fly og droner av Røros Flyservice - 150.000 kr.

Prosjekt for å bedre avfallshåndtering og toalettkapasitet under store arrangement på Røros, ved RørosMartnan og Julemarked - 250.000 kr.

Utvikling av visuell identitet, emballasje og markedsmateriell for Rørosfisk AS - 50.000 kr.

Tidligere i 2019 er det innvilget 585.000 kr til fire forskjellige prosjekter.

Vil støtte etableringer i gata

RørosBankens Næringsfond etablerer nå sammen med bankens næringsavdeling en helt ny tilskuddsordning. Denne går ut på å støtte etablering i gatene på Røros for å få mer aktivitet og virksomhet innenfor den verneverdige bebyggelsen i Røros sentrum.

Kan omgjøres til tilskudd

Tilskuddet gis som et rente- og avdragsfritt lån over tre år. Hvis bedriften fortsatt er i drift med en forsvarlig økonomi etter tre år vil lånet kunne bli gjort om til tilskudd. Det stilles en del krav under veis og tilskuddet er på inntil 300.000 kr.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...