Nea Radio

Røros trekker 2. laget

Arkivfoto. Foto: Per Magne Moan

Mannskapsmangel i herrefotballen på Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Røros IL Fotball skriver i en pressemelding torsdag kveld at man ser seg nødt til å trekke sitt 2.lag fra spill i 6. divisjon avdeling 07 sesongen 2019.

Årsaken er at man i vårsesongen i år har hatt utfordringer med for få tilgjengelig spillere for å kunne avvikle kamper. 3 av 7 kamper hittil i sesongen har blitt søkt utsatt på grunn av for liten kamptropp.

– Det er gjort en god innsats med å rekruttere spillere, både i egen klubb og i naboklubber, uten at det har gitt tilstrekkelig resultat. I inneværende sesong kan klubben ikke se muligheter for tilgang av spillere som endrer situasjonen vi er i nå, heter det i pressemeldingen.

Videre står det at med tanke på andre lag i serien vil det ikke være riktig av Røros IL Fotball å fortsette deltagelse i serien, da sannsynligheten er overhengende for at flere kamper må utsettes eller gå som walkover for motparten. Å ikke avvikle kamper setter motspillerlag i uheldig situasjon både ved planlegging og forberedelse av kamper.

Etter at styret har rådført seg med NFF Trøndelag, og etter en helhetsvurdering har trenerteamet og sportslig ledelse sammen med styret i Røros IL Fotball besluttet å trekke laget for videre spill denne sesongen.

– Det er åpenbart at slik situasjonen har vært har organisering og forsøk på kampavvikling for Røros 2. lag slitt på klubbens ressurser og spillere. Røros IL Fotball mener denne beslutning vil gi mer ro og styrke fokus mot Røros 1. lag sitt spill i 4. divisjon. Røros IL Fotball vil fortsette jobben med å rekruttere spillere til senior fotball med mål om en bredere spillerstall for neste sesong.

Beslutning ble tatt på styremøte Røros IL Fotball 4. juni og spillerne ble informert om avgjørelsen etter trening torsdag.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...