Nea Radio

Korona:

Røros Pride utsettes

Erik Sandnes Høsøien og Hans Oddvar Stuenes må utsette Røros Pride. Foto: Per Magne Moan

Uvisst når arrangementet vil bli satt opp.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I en pressemelding fredag kveld, heter det at at som følge av den pågående situasjonen rundt covid-19, har Røros Pride bestemt at regionens første Pride og alle arrangementene utsettes til våren 2021. Røros Pride kommer tilbake med dato.

– Vi synes det er leit at vi må avlyse årets debut for Røros Pride, men mener at det er det eneste riktige å gjøre på dette tidspunkt. Vi skal ta vårt samfunnsansvar alvorlig og bidra til at smitten ikke sprer seg, sier Hans Oddvar Stuenes, leder av Røros Pride.

Røros Pride skulle etter planen arrangeres i perioden 25. til 31. mai, med parade lørdag 30. mai.

– Per dags dato kan vi som alle andre si lite om hvordan situasjonen er i slutten av mai. Vi har gjort våre vurderinger, og har etter samtaler med Røros Kommune og våre samarbeidspartnere kommet til at en utsettelse er fornuftig, sier Stuenes.

Alt arbeidet som Røros Pride har gjort til nå vil videreføres til 2021, og organisasjonen består. Om forholdene tillater det utover i 2020 ønsker vi å få til mindre arrangement som sosiale treff, dugnad på Skistuggu og lignende. Det kommer vi tilbake til, sier han.

Han vil samtidig takke alle som har engasjert seg i Røros Pride så langt, og oppfordrer samtidig til videre deltakelse inn mot 2021.

– Nå må vi stå sammen for å stoppe covid-19 og være solidariske med hverandre i tiden fremover. Røros Pride er med i dugnaden og gleder oss samtidig til Pride våren 2021, avslutter Stuenes.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...