Nea Radio

Røros Pride utsettes til høsten

Som følge av den pågående situasjonen rundt covid-19, har Røros Pride i samråd med kommuneledelsen bestemt at arrangementet utsettes til høsten. Røros Pride blir dermed arrangert fra 22. til 26. september 2021.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Smittesituasjonen er uoversiktlig og selv med regjeringens siste planer om gjenåpning mener vi det er riktige å ta beslutningen om at vi bytter datoer allerede nå. Vi fortsetter med å ta vårt samfunnsansvar alvorlig, og skal bidra til at smitten ikke sprer seg, sier Hans Oddvar Stuenes, leder av Røros Pride i en pressemelding.

Arrangementet skulle etter planen arrangeres i perioden fra 26. til 30. mai, med parade lørdag 29. mai.

Optimistisk til høsten

- Vi har hele veien hatt et sterkt ønske om å beholde «vår» uke i mai, da denne uka passer godt inn blant andre prider i vårt område og det tette arrangementsprogrammet på Røros. Samtidig er vår hovedoppgave å skape en pride for lokalbefolkningen, hvor vi ønsker å samle folk til åpningen, paneldebatt, standup, konsert og parade. Etter samtaler med kommuneledelsen har vi blitt enige om at sjansen for å kunne samle folk på en forsvarlig måte er større senere på året, forteller Stuenes. Han forklarer videre at organisasjonen fortsetter sitt arbeide mot høstens begivenheter, og at de nå håper både vaksinasjon og gjenåpning går etter planen.

Røros Pride blir flyttet til 22. til 26. september i 2021.

- Neste år håper vi på å kunne arrangere i mai, men enn så lenge satser vi på at vi sammen kan feire mangfoldet i september, smiler Stuenes.

Fortsatt behov for frivillige

Stuenes benytter muligheten til å fortelle at det er plass til flere både i komiteen som planlegger og under selve arrangementet.

- Vi har blitt en fin gjeng som står bak Røros Pride, men for en organisasjon som oss er det alltid plass til flere. Om du kjenner på lysten til å bli med er det bare å ta kontakt med en av oss, avslutter Stuenes.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...