Nea Radio

Røros kino starter opp med babykino hver fredag

Kinoplakat for første babykino fredag 14.mai kl. 12.00.

Nå kan du dra på Røros kino uten å tenke på barnevakt. Babykino er tilrettelagt for de som er i følge med de aller minste, og for å skape en sosial arena. Her kan du ta med våkne eller sovende barn i behagelige omgivelser.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

«På babykino er det lov å snakke, hyle, skrike, le og gråte, slik barn ofte gjør», forteller kinosjef Jo Hage. «Kinolyden vil være lavere enn vanlig for ikke å skremme de minste. I tillegg kjøres visningen med litt lys i salen».

Han forteller at babykino tilbyr de samme gode filmene som ellers i programmet, inklusive premierer. Oppstartsdato er fredag 14.mai, og babykino blir da hver fredag kl. 1200, unntatt ferier og når fredag faller på helligdag.

Mer tilbud på dagtid

Jo Hage minner også om Røros Kino hver onsdag kl. 12.00 inviterer til matiné.

– Her legger vi til rette for en hyggelig kino opplevelse for vårt voksne publikum», forteller Hage og sier kinolyden er satt noe lavere enn på en ordinær visning, og kaffe er inkludert i billettpriser.

– Vi viser alt fra premierefilmer til særskilte perler fra programmet», sier han, og oppfordrer også publikummet til å melde inn filmønsker i billettluken.

Kinoen og Storstuggu er åpent

Kulturhusleder Anne Linn V. Schärer sier at de får flere spørsmål om når kinoen og Storstuggu åpner igjen, men at det er åpent.

– Kino og arrangementer er fremdeles kun for innbyggere i Røros kommune, men det er åpnet. Vi har kinoforestillinger hver dag, og nå i helga har vi tre konserter på rappen, sier hun og forteller at de ser frem til slipp av høstprogrammet, og gleder seg til å tilby flere kulturopplevelser igjen.

Babykino

- Filmene rettes mot de voksne og det vil være ferske filmer fra det aktuelle kinoprogrammet.

- Billettprisen er inkludert babyfribillett, hvor alle disponerer to seter hver.

- Søsken og annet følge er velkomne på disse visningene gitt at de er innenfor aldersgrensen på filmen som vises.

- Det er av brannhensyn ikke lov til å ha vogner i salene, men du kan ta med stellebag inn i salen. Vognene oppbevares på egnet sted.

Hør intervju med kinosjef Jo Hage her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...