Nea Radio

– Med tungt hjerte:

Røros Hotell stenger igjen

Strenge regler: Nok en gang må Røros Hotell stenge dørene for gjester. Foto: Per Magne Moan

Fram mandag lukkes dørene på Røros Hotel igjen, som følge av de nasjonale koronareglene.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.03.2021 kl 11:16

De nye, strenge koronareglene gjør at hotellet nok en gang ser seg nødt til å stenge dørene.

– Vi på Røros Hotell ser at det dessverre ikke lengre er mulig med drift etter innskjerping av smittevernreglene som ble lansert tirsdag 23. mars, skriver hotellet på sine hjemmesider.

– Det er derfor med tungt hjerte vi må informere om at vi stenger hotellet for overnatting og bespisning fra mandag 29. mars etter utsjekk.

Bad og velværeavdelingen og lekeland vil også dessverre holdes stengt, i tråd med retningslinjene fra Regjeringen.

Under stengningen vil hotellet likevel tilby overnatting på. Erzscheidergården.

– Det er trist å måtte stenge hotellet like før påske, vi beklager til alle dere som har booket opphold hos oss. Dersom du har en booking som blir berørt av dette så vil du bli kontakten av vår bookingavdeling, heter det videre.

Røros Hotell åpnet igjen 5. mars, etter å ha vært stengt siden midten av januar.

– Vi håper at de strenge restriksjonene vi har fått utdelt i perioden fremover vil gi resultater slik at vi snart kan åpne hotellet igjen, vi ser frem til å ønske dere velkommen, sier ledelsen ved Røros Hotell.

Bergstadens Hotel holder forøvrig åpent hele påsken.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...