Nea Radio

Klar for sin tredje periode på StortingetHeidi Greni hadde mye å juble for under Senterpartiets valgvake i går kveld. Foto: Anita Sivertsgård

I går kveld ble det klart at Heidi Greni får fire nye år i Senterpartiets stortingsgruppe.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Nå ser det ut til at mandatet er sikret, heldigvis, sier Greni i en kommentar fra Senterpartiets valgvake på Hotel Augustin i Trondheim.

Både Røros og Holtålen kommune viser en sterk økning til Senterpartiet under årets valg, og ved resultatene som kom sent i går kveld var det et overveldende resultat som viste at det var mange velgere som hadde valgt å gi sin stemme til Senterpartiet i år.

- Jeg synes ikke det er rart, for uansett hvor jeg er så får jeg høre at folk er lei sentraliseringen som nå har foregått de siste åtte årene. Senterpartiet har vært det tydeligste opposisjonspartiet og har den beste planen for å gjøre noe med sentraliseringen som har foregått og sørge for at det nå blir mulighet for å bosette seg og få til arbeidsplasser over hele landet. Det tror jeg slår veldig ut i alle distriktskommuner, sier Greni.

Det blir noen travle dager fremover for stortingsrepresentanten og det er langt frem til 15. oktober når det nye regjeringen skal presenteres.

- Det er Senterpartiet som nå sørger for at vi får en ny regjering og at vi klarer å få et nytt flertall for en annen politikk i Norge. Når det kommer til hvem vi skal samarbeide med fremover har Senterpartiet et tydelig enstemming landsmøtevedtak på at vi nå har gått til valg på et Senterparti/Arbeiderparti basert regjering, og vi kommer selvsagt til å gå inn i forhandlinger med det utgangspunktet, avslutter Greni med.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...