Nea Radio

Korona:

Trenger du legehjelp? Ikke avbestill legetimen din

Røros kommunestyre vedtok å låne lokaler av Røros sykehus til legene uten kostnader. Foto: Nils Kåre Nesvold

Har du kroniske lidelser eller andre behov for legeoppfølging? Da er det viktig at du kommer til timene du har hos oss. Vi skal fortsette å ta vare på dere, skriver Røros kommune i ei pressemelding.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 26.03.2020 kl 14:16

- Hvis vi får et utbrudd av korona på Røros, er det viktig at dere som har kroniske sykdommer er godt behandlet. Derfor er det viktig at dere ikke avbestiller legetimer. Det er også viktig at dere som trenger annen legehjelp tar kontakt, skriver Røros kommune i ei pressemelding.

- Vi har sett at flere med faste timer for oppfølging avbestiller. Vi har både kapasitet til å ta i mot vanlige pasienter, og vi har gjort tiltak for å beskytte mot eventuell koronasmitte.

Legesenteret er nå delt i to avdelinger

Røros kommune har gjort tiltak på legesenteret for å beskytte pasientene mot koronasmitte. - I den gamle helsestasjonen tar vi imot personer med luftveissymptomer og mistanke om koronasmitte.

- På legekontoret tar vi imot alle vanlige pasienter. Dere skal vente i bilen til legen ringer dere. Det er for å unngå at mange sitter sammen på venterommet. Hvis du går, eller kommer med drosje, kan du sitte på venterommet. Husk å ha god avstand til de andre som sitter der.

Og: Så langt er fortsatt ingen på Røros smittet med korona.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...