Nea Radio

Startet på jobb dagen etter bachelorinnleveringen

Marit Tangvik skal jobbe hos Form til fjells først, deretter Alvdal Skurlag. Foto: Marit Langseth

Marit Tangvik har nettopp flyttet til Røros for å være fjelltrainee hos Form til Fjells.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Det har gått veldig fint å flytte hit. Jeg har blitt tatt veldig godt imot, sier sommergjest Marit Tangvik.

Hun er opprinnelig trønder, men de siste 12 årene har «hjemme» vært Lom i Gudbrandsdalen. På Røros har hun vært ved to anledninger tidligere: en gang da hun var lita og en gang for å fjerne mandlene.

– Så det er det jeg vet av Røros, sier hun og ler.

Hun starter som fjelltrainee hos design- og kommunikasjonsbyrået Form til fjells. Etter seks måneder skal hun videre til Alvdal skurlag.

– Hva var det som gjorde at du søkte på dette?

– Det gikk litt brått opp for meg at jeg snart var ferdig med studiene, og jeg ville ikke slå meg til ro med en gang. Jeg var innom tanken på både Danmark og Australia, men så dukket dette opp og jeg fant ut at det var bedre.

Medeier i Brimi Sæter hjemme i Lom

Hjemme i Lom er hun medeier i familiebedriften Brimi sæter, og kanskje er det der hun ender opp til slutt.

– Jeg har jo funnet meg en kjæreste i Lom, så det er først og fremst dit jeg flytter, og så får vi se om jeg tar over drifta etterhvert.

– Er det drømmejobben?

– På sikt er det nok det. Jeg har aldri egentlig funnet ut hva drømmejobben er, men jeg har hatt en liten drøm om å drive noe selv og skape noe. Så jeg regner med at jeg kommer til å ende opp med det. Til slutt. Når jeg blir voksen.

Leverte bacheloren dagen før jobbstart

De siste årene har hun studert kreativ markedskommunikasjon i Trondheim, og leverte nylig en bacheloroppgave om Brimi sæter og søkemotoroptimalisering. Hun leverte faktisk dagen før hun begynte å jobbe på Røros.

– Heldigvis var det mange fine sommerdager i innspurten av bacheloren, så da satt jeg ute og skrev, og fikk dratt nytte av sommerværet.

– Blir det noen sommerferie på deg?

– Hver sommer har hele tiden dreid seg om jobb før, så i år har jeg tenkt at jeg virkelig skal ha ferie, og så skal jeg prøve å slappe av litt og ikke ha så mye planer.

Hør sommerpraten med Marit Tangvik her:

Hun er fjelltrainee hos Form til Fjells og Alvdal skurlag.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...