Nea Radio

Styrkeløftere fra Røros på NM

NM UTSTYRSFRITT: Magnus Grådal klarte hele 227,5 kg i knebøy. Foto: Hildegunn Djupdal

Ingen medaljer til rørosløfterne, men personlige rekorder over hele linja.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I helga ble NM styrkeløft utstyrsfritt arrangert i Stavanger. Røros styrkeløftklubb stilte med 3 løftere.

Styrkeløft NM var del av NM-veka 2019 der 40 idretter var samlet i Stavanger.

NRK hadde tv-sending fra mesterskapet torsdag da en av rørosløfterne, Martin Bakke, var i aksjon.

Bakke løftet i klasse -93 kg og presterte serien 245 kg i knebøy, 160 kg i benkpress og 265 kg i markløft. Sammenlagt ble dette 670 kg - en forbedring av sin personlige rekord med 15kg. Sammelagt ble han nummer 5.

Fredag var det Hildegunn Djupdal fra Ålen sin tur. Hun representerer også Røros Styrkeløftklubb og konkurrerer i klasse -84kg.

Hildegunn løftet serien 157,5 kg i knebøy, 82,5 kg i benkpress og 172,5 kg i markløft. Sammenlagt blir dette 412,5 kg. Rapporter fra stevnet sier at hun hadde litt stang ut i knebøy og benkpress, men forbedret sin personlige rekord i markløft med 7,5 kg og 2,5 kg sammenlagt. Sammenlagt ga dette en 10. plass.

Lørdag var det Magnus Grådal sin tur. Han stilte i klasse -120 kg og løftet serien 227,5 kg i knebøy, 177,5 kg i benkpress og 272,5 kg i markløft. Sammenlagt ble dette 677,5 kg.

Magnus har hatt utvikling i alle øvelser og forbedret sine personlige rekorder med 17,5 kg. Han endte på en 9. plass.

Magnus veide inn på 111 kg - noe som vil si at hans konkurrenter hadde kroppsvekt opp til 9 kg mer.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...