Nea Radio

Riasten Rundt:

Vil ha tilbake hele helga neste år

Foto: Fyk/Hardhaus

Vellykket terrengløp, men neste år vil arrangøren ha tilbake Hardhaus.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Et av svært få idrettsarrangement denne sommeren, terrengløpet Riasten Rundt, gikk av stabelen forrige helg.

Vanligvis er dette startetappen på Hardhaus, som foregår over hele helga. Men på grunn av Coronaviruset så bestemte arrangøren, FYK, at årets utgave kun skulle være Riasten Rundt.

Primus Motor og ildsjel for Hardhaus, Lars Ingmar Nyhus, er svært godt fornøyd med helga. Alle 200 tillatte deltagerplasser var besatt, og til tross for bløte og tunge forhold, satte vinner Jon Aukrust Osmoen ny rekord på distansen, med tiden 51.40.

Selv om årets utgave var unnagjort på en dag, så ser det ikke ut som om det skaper presedens for kommende års arrangement. Nyhus sier at selv om det er svært resurskrevende å arrangere Hardhaus, så ønsker han hele helga, med tre løp på tre dager, tilbake neste år.

Virusrestriksjonene gjorde at publikum ikke fikk komme inn på start og målområdet ved Renolsvollen. I stedet hadde tilskuerne tatt oppstilling langs løypa, noe som skapte svært god stemning for deltagerne.

Hør intervju med Lars Ingmar Nyhus her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...