Nea Radio

Nå starter sesongen i Haltdalen Motorsportsenter

Til høsten arrangerer NMK Gaula Motorsport, finalen i Midt-Norsk Mesterskap i Motocross.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 07.06.2021 kl 15:07

Etter en lang vinter er det snart klart for den første treningsdagen på motocrossbanen i Haltdalen.

Torsdag 10. juni klokken 20 er det møte om den kommende sesongen og her er det fritt fram for alle som er nysgjerrige på motocross og andre aktiviteter ved senteret.

Steinar Trondsetås fra Haltdalen Motorsporsenter sier han er glad for at anlegget åpner for sommeren.

– Nå ligger motocrossbanen fiks ferdig og klar for bruk og likes å offroadbanen er klar, sier han og innrømmer at det ikke har vært så mye aktivitet i anlegget i løpet av vinteren.

– Vi har jo mulighet å trene med snøskuter, men det har vært så som så med snø i anlegget i vinter. Det blåser ganske mye så det legger seg ikke så mye snø. Men det har blitt arrangert veteranskutertreff og offroadkjøring med bil, sier han.

Fra fjorårets midt-norsk-runde. Foto: Per Magne Moan

Vil ha med fler

Iselin Gjærevold er leder i NMK Gaula Motorsport og også hun er klar for sesongen.

– Det er kanskje på tide. Men snøen har ligget lenge oppi der og banen har vært bløt. Men nå har en gjeng leid banen ei helg og de var svært godt fornøyd med forholdene, sier hun og oppfordrer alle som er nysgjerrige på motocross om å møte opp på treninger utover våren og sommeren.

Gjærevold oppfordrer spesielt jenter til å bli med.

– I fjor hadde vi planlagt en damedag,og da hadde vi over 20 påmeldte, sier hun og beklager at dårlig vær med sludd og regn gjorde at denne dagen ble avlyst. Men hun lover at dette vil bli arrangert i sommer.

Daværende ordfører, Jan Håvard Refsethås, åpnet motocrossbanen i Haløtdalen høsten 2019. Foto: Per Magne Moan

Finaler

Høsten 2019 ble motosportbanen offisielt åpnet og i fjor sommer ble arrangert midt-norsk mesterskap i motocross i anlegget.

Årets store høydepunkt er finalen i midt-norsk, som går av stabelen 18. og 19. september.

Hør intervju med Steinar Trondsetås og Iselin Gjærevold her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...