Nea Radio

NM i styrkeløft:

Medaljedryss for Hilde og Anders

Mye edelt metall for Hilde O. Dretvik. Foto: Grete Nessø.

Hilde O. Dretvik og Anders Brøten Lillemoe tok hjem flere edle medaljer i helgens NM for ungdom, junior og veteran i styrkeløft.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.09.2021 kl 16:50

- Hilde presterte meget bra under gårsdagens konkurranse og endte med 145kg i knebøy, 92,5kg i benkpress og 177,5kg i markløft. Sammenlagtresultatet på 415kg ga Hilde gull i sin klasse. I tillegg tok hun gullmedalje i benkpress og sølvmedalje i markløft uansett vektklasse i sin aldersgruppe. Sist, men ikke minst, ble hun også tredje beste løfter totalt, sier leder for Røros Styrkeløftklubb Magnus Grådal.

Hilde O. Dretvik løfter for Røros Styrkeløftklubb, og er bosatt i Inderøy.

Bursdagsfeiring med sølv

Sølv og bronse på bursdagen for Anders Brøten Lillemoe. Foto: Oddbjørn Vindedal.


Anders Brøten Lillemo som har bursdag i dag var tredje og siste utøver fra Røros Styrkeløftklubb som skulle i aksjon.

- Det ble sølv i klassen og bronse på markløft på poeng. Så jeg må egentlig si meg fornøyd. Det var veldig jevnt og en spennende konkurranse. Det er veldig morsomt å få være med når det er såpass høyt nivå og så jevnt, sier Brøten Lillemo til Nea Radio.

I sitt siste løft i knebøy tangerte han sin personlige rekord med 257.5kg, og i benkpress ble det ny personlig rekord på 160kg. Før tredje og siste øvelse, markløft, lå Anders på tredjeplass sammenlagt.

Men markløft er Anders desidert beste øvelse, så her ble det duket for en skikkelig duell. Anders åpnet knallsterkt med 305kg, for deretter å ta 325kg i sitt andre løft. Klasseleder bommet på sitt tredje løft (300kg), så da åpnet det seg en mulighet for Anders til å ta gull.

Anders greide å få stangen opp til knærne, men så ble det dessverre stopp denne gang. Beste løft ble dermed 325kg, som ga totalsum på 742,5kg - ny personlig rekord sammenlagt med 7,5kg.

Selv om gullet glapp, ble det sølvmedalje sammenlagt og i tillegg sikret han seg bronsemedalje i markløft uansett vektklasse.

Om knappe tre uker skal både Anders og Hilde (O. Dretvik) igjen konkurrere, denne gang internasjonalt under utstyrsfritt VM i Halmstad, Sverige.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...