Nea Radio

Nea Radio

17 nye bueskyttere i Galåen

BUESKYTING: Det blir ikke bueskytterkurs uten en del praktisk prøving, og deltakerne imponerte med framgangen de hadde i løpet av helga. Foto: H.E.G. IL Bueskyttergruppa

Mange vil treffe nye venner, og mange vil treffe blinken. Hele 17 ivrige nybegynnere møtte opp til kurs i bueskyting i Galåen samfunnshus i helga.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var H.E.G. IL Bueskyttergruppe som arrangerte nybegynnerkurset, som tar for seg sikkerhet rundt bueskyting og grunnleggende skyteteknikk.

Stor interesse

Bueskyttergruppa har de siste årene hatt stor aktivitet, med medlemmer som har deltatt både på nasjonale og internasjonale mesterskap. I februar ble det arrangert to introduksjonskvelder for alle som ville prøve seg på bueskyting.
På de to kveldene kom det hele 26 stykker, mye mer enn vi kunne drømt om, sier leder for bueskyttergruppa, Olav Bukkvoll.

TRENER: Lars Erik Amundsen er nyutdannet trener i klubben, og loset deltakerne gjennom både sikkerhet og teknikk i bueskyting. Foto: H.E.G. IL Bueskyttergruppa

Det var derfor stor interesse for å gjennomføre et grundig nybegynnerkurs, og det var gode tilbakemeldinger å hente fra de 17 nye bueskytterne.

Vegard Sandnes og Lars Erik Amundsen er trenere i klubben, og også de var fornøyde med deltakerne.
Det var imponerende framgang på alle skytterne, særlig siden mange av disse knapt har tatt i en bue før. Dette lover godt for klubbens framtid, sier Amundsen.

SCORING: En del av kurset innebar å lære seg hvordan man scorer poeng på blinken. Full konsentrasjon blant alle her. Foto: H.E.G. IL Bueskyttergruppa

Veksten er gledelig

Fra før har bueskyttergruppa rundt 50 medlemmer, med omtrent halvparten av disse som aktive skyttere.
Å få 17 nye skyttere og medlemmer er en stor glede, og vi ser fram til økt deltakelse på treningene framover. Snart flytter vi oss også ut i 3D-løypa vår, og i juli arrangerer vi konkurranse for skyttere fra hele landet i løypa som i to år har vært brukt til norgesmesterskap, sier Olav Bukkvoll.

Straks klart for NM

De ivrigste skytterne i klubben konkurrerer gjennom hele året, innendørs om vinteren og utendørs på sommerstid. Til helgen er det klart for innendørs norgesmesterskap i Førde, og der er det flere titler som skal forsvares. Seks skyttere fra H.E.G. stiller på skytelinja.
Vi tok med oss flere NM-titler fra dette mesterskapet i fjor, og har store forhåpninger om at det kommer edelt metall hjem til fjellet også denne gangen, sier Bukkvoll.

NM-VINNERE 2018: I fjor tok HEG-skytterne med seg flere NM-medaljer hjem fra Vigra. Blant annet lag-gull for f.v. Linda Herud, Lars Martin Tømmerhoel og Lars Erik Amundsen. Neste helg skal de forsvare tittelen i Førde. Foto: H.E.G. IL Bueskyttergruppa

Nøkkelord

Siste nytt i Røros/Holtålen Vis flere

Avskyelig behandling av mennesker

Avskyelig behandling av mennesker

Styret til Røros-AUF mener måten Abbasi-familien har blitt behandlet på er en inhuman og avskyelig.

Nattradio fra hageparty

Opptak

Nattradio fra hageparty

Bygdaliv i Haltdalen

Se opptak fra den direktesendte nattradioen på web-TV her.

Dekker til storfest i gata

Dekker til storfest i gata

Rørosmat, Elden, Vinterfestspill og Femundløpet hyller frivilligheten.

Kunst og kaos på plass i nye lokaler

Kunst og kaos på plass i nye lokaler

Vernissage fredag kveld.

Atle Engan slutter som leder i Holtålen Snøscooterklubb

Atle Engan slutter som leder i Holtålen Snøscooterklubb

Årsaken er Fylkesmannens oppheving av kommunestyrets vedtak i saken om Gauldalsløypa.

Kommunestyret i Holtålen behandlet Gauldalsløypa

Kommunestyret i Holtålen behandlet Gauldalsløypa

Se video av behandlinga her.

Siste nytt i Sport Vis flere

Vellykket debut på hjemmebane

Vellykket debut på hjemmebane

Morten Asklund fra Soknedal sto lørdag på startstreken i RX2-klassen under helgas VM-runde i rallycross på Lånkebanen, og det gikk bedre enn forventet. Både sjåfør og teamsjef var godt fornøyde da de møtte oss lørdag ettermiddag.

Inspirert av Senna

Inspirert av Senna

Den brasilianske formel 1-legenden Ayrton Senna har inspirert Frank Dyrendal fra Trondheim helt siden han var liten gutt, noe som kommer tydelig frem om man studerer bilen han og sønnen Ole Ayrton kommer kjørende med.

Førprat med Thor og Gunnar

Førprat med Thor og Gunnar

Speakerne forventer god stemning og jevn konkurranse i rallycross-VM

Vi har tatt tempen på stemningen og forventningene sammen med VM-veteranene før det braker løs med VM-runden på Lånkebanen i helgen.

En guttedrøm går i oppfyllelse denne helga

En guttedrøm går i oppfyllelse denne helga

For mange blir disse drømmene med bare selve drømmen, men ikke for Morten Asklund fra Soknedal.

Skyttelbuss til HellRX

Skyttelbuss til HellRX

HellRX satser stort på skyttelbuss til VM Rallycross in Hell også i år.

Røros trekker 2. laget

Røros trekker 2. laget

Mannskapsmangel i herrefotballen på Røros.

Siste med #SportVis flere

Røros trekker 2. laget

Røros trekker 2. laget

Mannskapsmangel i herrefotballen på Røros.

Bjørn Morten fikk full pott!

Bjørn Morten fikk full pott!

– Sommerlekene er noe av det artigste vi gjør i løpet av året, sier beboer på Jøssåsen, Bjørn Morten Høyangen.

Bli med på banen!

Bli med på banen!

Nytt av året under HellRX er at du kan vinne tur med muskelbil på banen på Lånke!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...