Nea Radio

Salsaglede fra Røros til Havana.

Reiseleder Ingunn Haugseggen er klar for å forlate minusgrader på Røros til fordel for salsarytmer i Havana. Foto: Anita Sivertsgård

Med sin forkjærlighet for salsa og Cuba så Ingunn Haugseggen fra Røros sitt snitt til å invitere med seg flere til det eksotiske landet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I dag reiser ti personer fra minusgrader på Røros og over til den andre siden av jorda for å la seg begeistre av Fidels gamle hjemland.

Inviterte med seg reisefølge via Facebook

I fjor så den nye butikkeieren på Røros at det var såpass rolig i januar at hun kunne ta ut ferie.

Turen ville hun legge til Cuba, men å reise alene var ikke aktuelt. I stedet Inviterte hun med seg de som ville via Facebook og etterhvert ble det ti påmeldte til turen fra Fjellregionen.

Danseskole i Havana

De første fem dagene i Havana vil reisefølge delta på en danseskole med tre timers trening hver morgen før de ut på kvelden vil dra rundt på barer eller restauranter for å danse.

Hver enkelt av deltagerne vil få sin egen instruktør som vil følge de igjennom hele oppholdet. Dermed vil alle få oppleve salsaglede til tross for varierende forkunnskaper.

Artikkelen fortsetter under lydklippet.

Konserter og amerikanske biler

Det skal også bli tid til andre ting enn bare dansing, forsikrer Ingunn Haugseggen.

- Midt på dagen vil det være muligheter for både sightseeing i Havana og museumsbesøk for de som ønsker det. Sol og badeliv står også på programmet.
 Det er også lagt opp til noen felles aktiviteter utenom dansingen slik som kjøretur med gamle amerikanske biler og et par konsertopplevelser som er noe helt annerledes enn det vi er vant til her i Norge, forteller reiseleder Ingunn Haugseggen.

Dette vil helt klart bli en spennende reiseopplevelse til et eksotisk og annerledes land for deltakerne.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...