Nea Radio

RørosBanken oppsummerer 2018

–Rørosbanken er opptatt av å bidra til vekst og utvikling i regionen, sier Ingrid Brynhildsvoll Svendsen i Rørosbanken.

Banken gir tilbake til lokalsamfunnet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I en pressemelding oppsummerer RørosBanken hva de har bidratt med av støtte til enkeltpersoner, bedrifter, lag og organisasjoner i 2018.

Banken tar samfunnsansvar ved å bidra til rådgivning og finansering til enkeltpersoner, små og mellomstore bedrifter.

I tillegg til dette har banken i 2018 bidratt med om lag 2,5 millioner til lokalsamfunnet i form av støtte til små og store arrangement. Dette omfatter faste avtaler som Røros il, Brekken il, Glåmos il, Galåen il, Ålen il, Femundløpet, Rørosmartnan, Vinterfestspill, Røros Folk festival, Bergstadcup, Elden, Christianus Sextus, RørosBankens Yngre Cup, Julemarked med mange flere. Enkeltarrangement slik som russerevy, konserter, teateroppsetninger og mange flere, har også fått støtte.

Gaver

Det er videre gitt 350.000 kr til lag og foreninger ved den tradisjonelle gavetildelingen våren 2018.

Før jul gikk RørosBankens julegave på 30.000 kr til Røros Karateklubb. Karateklubben er et av mange tilbud som barn og unge kan benytte seg av. Vi bidrar også til felles fyrverkeri på Røros nyttårsaften med 25.000 kr. Dette gir alle fastboende og tilreisende et mektig skue ved årsskifte og i tillegg et god sikkerhetstiltak for Bergstaden vår.

Prosjektmidler tildelt av styret i 2018:

Røros Tur- og Løypeforeningen: Kr. 150.000
Utstillingsprosjekt i forbindelse med Elden, kr. 15.000.
Lokalet Nyheim Orvos, kr. 25.000.
Restaurering av flygel i Røros Kirke, kr. 25.000.
Røros Museum- og historielags bokprosjekt, «Kølbruk – Røros Kobberverks energikilde» Kr. 15.000. Jubileumsutstilling for «Røroskua» kr. 10.000.
Amund Spangens, bokprosjekt «Dekorasjonsmaling» kr. 30.000.

Vil dele ut mer

RørosBankens Næringsfond har i 2018 delt ut 368.000 kr til prosjekter som fremmer det lokale næringslivet. Fondet har mer midler tilgjengelig og tar gjerne imot gode søknader.

RørosBanken er glad for å kunne gi støtte til mye av det som foregår på Røros. Alt dette bidrar til at Røros blir et godt sted å bo og vokse opp i. Det bidrar også til at Røros er et bra sted for ferie og
fritid.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...