Nea Radio

Vil lokke flere til Fjellregionen

Maren Todal, Hedvig Rognerud og Bjørn Frydenborg går sammen om rekrutteringsfirmaet Velg med hjertet. Foto: Kari R. Granlund

De tre bedriftslederne Maren Todal, Hedvig Rognerud og Bjørn Frydenborg går sammen og starter opp firmaet «Velg med hjertet», som skal jobbe med rekruttering og omdømmebygging i Fjellregionen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.06.2018 kl 16:36

– Ofte når bedrifter lyser ut stillinger så får de tak i noen til stillingen, men det kan være mange som ikke kommer med i betraktningen. Med vårt tilbud kan vi kanskje plukke opp flere søkere, øke interessen for å søke stillinger i regionen, og gjøre det lettere for bedrifter og kommuner å få tak i gode søkere.

Det forteller Bjørn Frydenborg. Han er en av dem som nå er med på å starte opp rekrutteringsfirmaet «Velg med hjertet», sammen med Form til Fjells og rådgivermiljøet i Rådhuset Vingelen.

Firmaet skal gi bistand til bedrifter og kommuner i alle faser av en rekrutteringsprosess, fra stillingen lyses ut og til alle som har meldt sin interesse har fått oppfølging og svar.

– I senere tid har vi sett at det kommer rekrutteringsfirma utenfra for å bistå bedrifter i regionen. Vi har også sett at nettsiden «Velg med hjertet» har en god profil på hvordan det er å bygge opp omdømme og interessen for å bo, arbeide og leve i regionen, sier Frydenborg og fortsetter:

– Derfor mener vi at å kombinere de to tingene burde styrke muligheten til å drive omdømmebygging for regionen og for å bistå kommuner og bedrifter i rekrutteringsprosesser.

Konseptet «Velg med hjertet» har nemlig eksistert tidligere, i form av ei nettside. Daglig leder i designbyrået Form til Fjells, Maren Todal, og hennes kollegaer har i felleskap utviklet en portal, der unge tilflyttere og tilbakeflyttere har fortalt hvorfor de har valgt fjellregionen.

Portalen har også annonsert ledige stillinger i regionen. Denne siden vil fortsette videre, med flere funksjoner enn tidligere.

– Vi ser at vi har muligheten til å fortelle historier om bedrifter som ønsker å profilere seg, og i tillegg vil vi tilby rekruttering, slik at folk kan registere jobbsøknaden sin på hjemmesiden i en CV-bank.

Hør mer om «Velg med hjertet» her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...