ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Sparebank 1 SMN forlenger samarbeidsavtalen med Amund Kokkvoll

Amund Kokkvoll (til venstre) og banksjef i Sparebank 1 SMN Røros og Holtålen, Eivind Langseth. Foto: Privat

Gjør at han kan satse for fullt på hundekjøring framover.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Sparebank 1 SMN skriver i en pressemelding at de har siden 2012 vært en av hovedsamarbeidspartnerne til Amund. Hans seriøse og målbevisste satsing mot å nå sine mål er noe som banken ønsker å støtte opp om.

– Der det er vilje, gir vi muligheter. Den reisen og sportslige utviklingen Amund har hatt fra han fikk TÆL-stipendet i 2012 og fram til i dag vil vi videreføre med økonomisk bistand til Amund, sier banksjef Eivind Langseth i Sparebank 1 SMN.

Amund Kokkvoll satser friskt mot målet om å bli en av verdens beste hundekjørere til tross for at siste sesong ikke ble som ønsket.

– Det å bryte Femundløpet var en gedigen nedtur for meg, men hundenes helse kommer alltid i første rekke. Valget med å bryte Femundløpet på grunn av sykdom i spannet var ikke vanskelig å ta. Det å ha solide samarbeidspartnere med på laget gjør at jeg kan satse på heltid med sporten jeg elsker aller mest, sier Kokkvoll.

– Avtalene jeg har med banken og en rekke andre sponsorer bidrar til at jeg slipper å bekymre meg økonomisk og kan ha noe annet enn nudler og selvplukket blåbær og tyttebær på spisebordet hver dag, sier Amund Kokkvoll.

Han har i dag etablert sin kennel på Rena der han ligger i trening fram mot sesongen. Han blir å finne på startstreken i det lengste Femundløpet, Finnmarksløpet og andre mindre løp i i vinter.

Nøkkelord

ANNONSE