ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Rørosfirma hedret

UTE DEPOT: Fra venstre Fredrik Lindgren, Ann Kristin Tellebon, Gabi Telwest, Kristin Aasheim og Eivind Langseth. Foto: Per Magne Moan

Ute Depot AS ble Årets kremmer i Sør-Trøndelag utenom Trondheim.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sparebank1 SMN har kåret rørosfirmaet Ute Depot AS til Årets kremmer i Sør-Trøndelag utenom Trondheim.

Dette er en pris som banken innstiftet i 2012 og kriteriene for å komme i betraktning er blant annet at det er snakk om en virksomhet som driver med detaljhandel utenom motorvogn, samt engros og agentur.

Bedriften må ha hatt en omsetning på over 1 million årlig i perioden 2014 - 2016 og minst 3 millioner i 2016., vekst på over 20 prosent i denne perioden og ha positiv egenkapital.

Ute Depot AS holder til i Osloveien på Røros og driver med salg og markedsføring av sportsartikler. Bedriften sysselsetter 6 personer og omsatte i 2016 for 22,2 millioner.

Rørosfirmaet vant foran Malerglede fra Rissa og Lev Vakkert fra Oppdal.

Torsdag var det overrekkelse av diplom som synlige bevis på at Ute Depot har fått prisen. Prisutdeler og banksjef i Sparebank1 SMN avdeling Røros og Holtålen, Eivind Langseth, hadde også med seg ei diger bløtkake.

Hør intervju med banksjef Eivind Langseth, daglig leder i Ute Depot, Gabi Telwest og markedssjef i firmaet, Kristin Aashem:

Eivind Langseth, Kristin Aasheim og Gabi Telwest.

Nøkkelord

ANNONSE