Nea Radio

Nea Radio

Lederskifte ved Sagen hårprofil

Dag Sagen overlater roret og bedriften til Tina Sjøvold, som gleder seg til å bli med på laget. Foto: Nils Kåre Nesvold.

Fra 1. oktober tar Tina Sjøvold over som daglig leder av Sagen hårprofil på Røros. Sjøvold overtar også alle aksjene i bedriften fra 1. januar 2018.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 25.09.2017 kl 15:06

Sagen hårprofil AS ble etablert i 1987 av Dag Martin Sagen og Berit Langeng. Bedriften kunne feire 30-årsjubileum i mai. Tidligere drev Dag Sagen også virksomhet i Ålen fra 1982 og 16 år framover.

Det var Dag Sagen og Berit Langeng som startet. Senere kom Anne Grethe Tøndel inn i selskapet. Eierandelen er på henholdsvis 72, 14 og 14 prosent.

– Styrt generasjonsskifte

– Vi kaller det et styrt generasjonsskifte, og det ligger ingen dramatikk bak. Alle ansatte inkludert dagens eiere blir med videre. Det samme gjelder firmanavnet i en periode, så ingen kunder blir berørt, sier Dag Sagen.

– Å få Tina Sjøvold inn som eier og daglig leder ser vi på som en videre kvalitetssikring av bedriften. Hun har svært god faglig kompetanse og har erfaring fra drift av frisørsalong i Trondheim. Vi gleder oss alle her, og ser fram til at hun tar over med masse nye ideer og framtidsplaner for nye 30 år, sier Sagen. Bedriften har til sammen sju ansatte.

Foto: Nils Kåre Nesvold.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...